Volg en beheer uw waardevolle assets met precisie en gemak

Asset management is het hart van elk bedrijf dat waarde hecht aan efficiëntie en optimalisatie. Het gaat om het systematisch en gestructureerd beheren van bedrijfsmiddelen om hun waarde maximaal te benutten. Door middel van zowel fysiek als digitaal asset management, biedt GeoTracer u de mogelijkheid om een overzicht te behouden en controle te hebben over uw waardevolle assets. Dit vormt niet alleen de basis voor een veilige werkomgeving, maar versterkt ook de bedrijfsgroei door kosten te reduceren en naleving van regelgeving te ondersteunen.

Geavanceerde asset management functionaliteiten

Ons platform breidt traditioneel assetmanagement uit met geavanceerde functionaliteiten zoals geofencing en IoT-trackingsystemen. Geofencing stelt u in staat om virtuele perimeters te creëren voor uw assets, waardoor u onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht bij ongewenste bewegingen buiten deze perimeter. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid maar verbetert ook de naleving van operationele protocollen. Bovendien biedt ons systeem live tracking mogelijkheden die u een actueel beeld geven van de locatie en status van uw voertuigen en materiaal. Dit real-time inzicht is essentieel voor het stroomlijnen van de operaties en het op peil houden van het machineonderhoud, dankzij nauwkeurige informatie over de gebruiksuren. De kracht van onze cloud-based asset tracking oplossingen ligt in de toegankelijkheid; ongeacht uw locatie, via onze gebruiksvriendelijke app heeft u toegang tot belangrijke trackinggegevens die cruciaal zijn voor dynamisch materiaalbeheer.

Een eenvoudig beheer op eender welk toestel

Voor elk van onze tracking oplossingen ontwikkelen we gebruiksvriendelijke software die beschikbaar is op eender welk toestel en die door meerdere gebruikers aangewend kan worden.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief