Innovatief materiaalbeheer met de GeoSpotter

In de kern van GeoTracers materiaalbeheersysteem staat de GeoSpotter: een robuuste, autonome unit ontworpen om uw werfmateriaal, containers en machines wereldwijd te traceren en te beveiligen. Deze compacte trackingunit vereist geen externe stroombron en is uitgerust met IoT-technologie voor wereldwijde volgcapaciteit. Met een waterdichte behuizing, eenvoudige installatie en een lange batterijlevensduur van minstens 10 jaar, biedt de GeoSpotter een zorgeloze asset trackingervaring.

Alarmfunctie en efficiënt monitoring

Essentieel voor modern assetmanagement, de GeoSpotter bevat een geavanceerd alarm dat waarschuwingen verstuurt bij ongeautoriseerde verplaatsingen of wanneer uw activa een vooraf gedefinieerde zone verlaten. Deze real-time asset tracking en -beveiliging zorgt voor een onmiddellijke reactie op potentiële incidenten, waardoor uw activa continu beschermd zijn tegen diefstal en misbruik.

WE BEWAKEN STEEDS DE KWALITEIT TIJDENS HET INHOUSE ONTWIKKELINGSPROCES EN ZIJN OP DE HOOGTE VAN DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT.

Bluetooth Low Energy (BLE) technologie voor een efficiënte autonomie

BLE maakt gebruik van bluetoothverbinding met extreem laag energieverbruik voor locatiedetectie. Dit is optimaal voor asset monitoring binnen een bepaalde perimeter. Onze BLE-apparaten zijn ontworpen voor kort bereik en zijn ideaal voor asset tracking oplossingen, met de nauwkeurigheid die nodig is voor gedetailleerd assetmanagement binnen omgevingen. Met BLE kunnen we een real-time tracking systeem bieden met een nauwkeurigheid van 1-2 meter, wat uitzonderlijke precisie biedt in diverse situaties.

BLE en IoT: De Combinatie voor Toekomstbestendig Assetmanagement

Door de integratie van zowel BLE-technologie als IoT, staat GeoTracer aan de voorhoede van assetmanagement. Deze combinatie maakt het mogelijk om zowel mensen als middelen in real time te volgen, zowel dichtbij als veraf, waardoor u uw waardevolle assets efficiënter dan ooit kunt monitoren.

GeoTracer: uw sleutel tot geïntegreerd assetmanagement

Met de GeoSpotter en onze geavanceerde BLE-oplossingen biedt GeoTracer een allesomvattend assetmanagementsysteem dat betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak verenigt. Ons systeem staat niet alleen voor een efficiënt en kostenefficiënt beheer van uw materieel, maar ook voor de zekerheid van een duurzaam digital asset management systeem. Neem contact op en begin vandaag nog met het beschermen en optimaliseren van uw bedrijfsactiva. 

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief