Allround BLE-oplossingen van GeoTracer

Als bouw- of transportbedrijf bezit u waardevolle bezittingen die zich vaak op uiteenlopende locaties bevinden. Met trailer en asset tracking heeft u in een mum van tijd een globaal overzicht van uw materiaal, gereedschap of trailers dankzij de BLE- oplossingen van GeoTracer. 

Kwalitatieve opvolging van uw werfmateriaal

Bij GeoTracer brengen we ook systemen op de markt ter opvolging en beveiliging van materiaal en werk- of werfgereedschappen.

WE BEWAKEN STEEDS DE KWALITEIT TIJDENS HET INHOUSE ONTWIKKELINGSPROCES EN ZIJN OP DE HOOGTE VAN DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT.

Asset tracking met BLE

Onze BLE-oplossingen maken het mogelijk om het overzicht te bewaren over uw werkmateriaal en gereedschap. Met asset tracking hoeft u geen kostbare tijd te verliezen om het juiste materiaal op de juiste plek te krijgen.

Beheer uw opleggers met BLE trailer tracking

Onze BLE-tags worden ook aangewend in de transportsector, bij trailer tracking. Aan de hand van de BLE-technologie kunt u achterhalen welke trailer er aan welke trekker gekoppeld werd. Dat is interessant bij de planning van nieuwe transportopdrachten, maar ook bij een ongewenste verplaatsing door een niet-identificeerbare trekker.

Verder is het met BLE mogelijk om overzichtelijke rapportages te ontvangen over het gebruik van uw vloot en de historiek ervan en om de temperatuur en eventuele opening van deuren op te volgen.

Door BLE-tags te verbinden aan uw materiaal, gereedschap en trailers weet u op elk moment waar alles zich bevindt. Een BLE ontvanger in uw voertuig of op uw werf registreert het signaal en brengt zo uw materiaal in beeld.

Met trailer en asset tracking weet u in een oogopslag waar al uw eigendommen zich bevinden en bespaart u een hoop tijd. Ook de historiek en het voertuig kunt u nagaan met de BLE-technologie van GeoTracer.

Uw werkmateriaal of oplegger gemakkelijk en efficiënt inzetten? Via onze BLE-oplossing vertellen wij u de complete geschiedenis van waar en wanneer deze gebruikt werden.

Andere objecten opvolgen of beveiligen?

Heeft u naast uw werkmateriaal nog andere waardevolle bezittingen zonder eigen stroomvoorziening die u wilt opvolgen of beveiligen? Ook voor trailersboten en andere objecten heeft GeoTracer autonome anti-diefstalsystemen.

Uw materiaal beheren en beveiligen met trailer of asset tracking?

Vraag onze experts gerust om meer informatie.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief