Nacalculatie in enkele klikken

Nacalucaltie is een hot topic in de meeste bouwondernemingen. Maar hoe pak je dit precies aan? 

GeoTracer werkt al jaren samen met bouwbedrijven en bouwde zo heel wat expertise op in de bouwsector. We ondersteunen bouwondernemingen bij het veereenvoudigen van administatieve taken, zoals assetmanagementen tijdsregistratie.

Op basis van onze klantervaringen werkten we aan een digitale tool om eenvoudige de werkuren en assets in een handige cloud based applicatie te visualiseren.

Vooral de juistheid van gegevens en data is van belang. De manier waarop deze nadien geïnterpreteerd worden, is de grote sterkte van onze nacalculatie applicatie. Een correcte nacalculatie is immers primordiaal om bouwprojecten te rentabliseren. Lees: continu te optimaliseren, wat zeker op dag van vandaag een must is. 

 

Nacalculatie: registraties eenvoudig digitaliseren

Het verzamelen van data om meer inzicht te krijgen in uw projecten is op vandaag niet meer weg te denken. Hoe rendabeler men kan werken hoe beter men kan anticiperen op vertragingen, economische situaties of tijdig opleveren van projecten. Dit kan enkel door meer inzicht te creëren.Voor vele bedrijven is dit een enorme opgave.

 

Veelal werkt men nog met manuele werkbonnen, die de werknemers zelf moeten invullen. Digitaliseren van de werkbonnen wordt vaak overwogenmaar de complexitiet ervan schrikt bedrijven en hun werknemers af. Deze problematiek is ons niet ongekend. Daarom streeft Geotracer steeds naar een minimum aan complexiteit met een maximum aan data. De oplossing moet eenvoudig uit te leggen zijn aan de werknemers zodat men kan focussen op de job en niet met de registraties.

Nacalculatie voor eenvoudige loonadministratie

De meeste bouwbedrijven wensen meer inzicht op basis van de prestaties, per werf, per werknemer.

Onze nacalculatie applicatie kan eenvoudig deze analyses aanleveren danzij een gebruiksvriendelijk badgesysteem. Naast het inzicht per werf zal dit badgesysteem de prestatietijden en kilometerregistratie berekenen.

Alle werknemers badgen op dezelfde manier, ongeacht hun werkregime. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk overzicht op de prestaties van iedere werknemer en van elke werf.

Op deze manier wordt de loonadministratie volledig automatisch geregistreert. Ook de planning wordt vereenvoudigd dankzij deze uniforme registraties.

TASK Management voor exacte rendabiliteitanalyse

Wens je een diepere data analyse van alle bouwwerven voor een betere planning? Via onze Tasks App kunnen werknemers precies aangeven welke job ze aan het uitvoeren zijn op de verschillend ewerven. Door het dynamische karakter van de Tasks App kunnen we alle data configureren op de workflow van jouw bedrijf.

Meer vragen? Maak een afspraak met één van onze TASK Management specialisten. 

API-koppeling met ERP-pakket

 

Onze nacalculatie applicatie kan integreren met verschillende ERP-systemen. Dankzij een cloud based software kunnen wij eenvoudig API-koppelingen maken met verschillende ERP-pakketten. Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie rond de verschillende integraties.

Digitale nacalculatie met GeoTracer

Bij elk van onze oplossingen gaan we voor de beste kwaliteit. Ons nacalculatiesysteem houdt de volgende zaken in:

Til uw administratie naar een hoog niveau

Bij GeoTracer bieden we totaaloplossingen aan. U kunt bijna uw volledige administratie automatiseren met onze geolokalisatie oplossingen. Wist u dat u dat we ook systemen aanbieden voor mobiliteitsberekening en tijdregistratie en het downloaden van tachogegevens?

Droomt u van eenvoudige administratie?

Implementeer een efficiënt jobregistratiesysteem van GeoTracer.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief