Geautomatiseerde urenregistratie van uw machines

Bedrijven houden de draaiuren van machines bij. Om ze operationeel te houden, maar ook voor correcte facturatie. Ook GeoTracer bedacht hiervoor een oplossing met geautomatiseerde urenregistratie van uw machine. De registratie is identiek aan de uren op de urenteller van de machine.

Allround geolokalisatie oplossingen

Om de workflow van bedrijven naar een uiterst efficiënt niveau te tillen, ontwikkelen we bij GeoTracer kwalitatieve geolokalisatie oplossingen. Onze systemen bieden professionele klanten meer controle, overzicht en veiligheid en leiden tot administratieve en beheersmatige optimalisatie.

We ontwikkelen geolokalisatie systemen voor de controle en het overzicht van materiaal en personeel, voor administratieve en beheersmatige optimalisatie en voor extra beveiliging.

Machine urenregistratie met GeoTracer

Wat de registratie van de draaiuren van een machine oplevert:

Met de ingebouwde machine urenteller van GeoTracer kunt u instellen na hoeveel draaiuren u een automatische melding ontvangt voor een periodiek onderhoud.

Huurt of verhuurt u een machine, dan kan u middels urenregistratie zien wat de effectieve operationele werkuren zijn. Aangezien de gegevens niet beïnvloedbaar zijn, is er geen discussie mogelijk bij de facturatie.

De verkregen gegevens van de urenregistratie zijn leesbaar van op afstand en kunt u exporteren naar een overzichtelijk Excel-rapport of pdf-bestand.

De draaiuren bijhouden van een machine?

Ga voor de geautomatiseerde oplossing van GeoTracer.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief