Geautomatiseerde machine monitoring voor de verhuursector

In de verhuursector is het bijhouden van de operationele uren van uw machines essentieel. Dit stelt u niet alleen in staat om uw machines optimaal te onderhouden, maar ook om nauwkeurig te factureren. GeoTracer biedt een geautomatiseerde machine monitoringoplossing waarmee u de machine-uren op een eenvoudige en efficiënte manier kunt registreren, vergelijkbaar met de uren op de urenteller van de machine.

 

We ontwikkelen geolokalisatiesystemen die gericht zijn op het beheer van materiaal en personeel, het optimaliseren van administratieve processen en het versterken van beveiliging.

Machine urenregistratie met GeoTracer

Wat kunt u verwachten van de registratie van de draaiuren van een machine?

Met de ingebouwde machine urenteller van GeoTracer kunt u instellen na hoeveel draaiuren u automatisch een melding ontvangt voor periodiek onderhoud. Dit verlengt de levensduur van uw machines en zorgt voor optimale prestaties.

Wanneer u machines verhuurt of huurt, biedt urenregistratie inzicht in de daadwerkelijke operationele werkuren. Aangezien deze gegevens niet beïnvloedbaar zijn, voorkomt u discussies bij de facturatie. Uw klanten ontvangen nauwkeurige en transparante facturen.

De machine-urenregistratiegegevens zijn op afstand leesbaar. U kunt deze gegevens eenvoudig exporteren naar overzichtelijke Excel-rapporten of pdf-bestanden. Hierdoor kunt u snel en efficiënt de benodigde informatie genereren voor zowel interne rapportage als externe facturatie.

Allround Geolokalisatie Oplossingen

Bij GeoTracer hebben we ons gespecialiseerd in geolokalisatieoplossingen die de workflow van verhuurbedrijven naar een hoger niveau tillen. Onze systemen bieden professionele klanten in de verhuursector meer controle, overzicht en veiligheid, en dragen bij aan administratieve en operationele optimalisatie.

Wilt u profiteren van geautomatiseerde machine monitoring in de verhuursector? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe GeoTracer u kan helpen bij het beheren van uw machinepark en het optimaliseren van uw operationele processen.

 

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief