Efficiënt vloot- en goederenbeheer met ons trailer tracking systeem

Wilt u nauwkeurig weten waar uw trailers zich bevinden of meer inzicht krijgen in welke routes ze afleggen? Het trailer tracking systeem van GeoTracer maakt dit proces uiterst eenvoudig.

Wat is trailer tracking?

Trailertelematica maakt gebruik van technologie en software die op twee manieren kunnen communiceren met elkaar. GeoTracer biedt zowel geconnecteerde als niet-geconnecteerde oplossingen voor nauwkeurige trailer tracking. Met onze geconnecteerde oplossing kunt u permanent en in real-time alle gereden routes volgen, inclusief gedetailleerde kilometerregistratie. Een live geconnecteerde sensoren vergen echter wel een permanente stroomvoorziening. Voor trailers zonder constante stroomvoorziening bieden we een niet-geconnecteerde optie met maximaal vier positiemeldingen per dag. Beide trailer trackingsystemen stellen dispatchers en planners in staat om kostenefficiënter te werken, de ROI te maximaliseren en de uptime van hun trailers te verbeteren, zonder de privacy van de chauffeurs te schenden. Met GeoTracer behoudt u volledige controle over uw trailerbeheer

Transparantie en efficiëntie

De toenemende vraag van transporteurs en klanten voor transparantie in de toeleveringsketen. Trailers moeten zo efficiënt mogelijk worden ingezet en overal traceerbaar zijn. Wanneer wagenparken telematicagegevens van trailers slim benutten om nauwkeurigere leveringsinformatie te verstrekken, verbeteren ze hun reputatie en zakelijke relaties met klanten.

Het meest complete trackingsysteem van GeoTracer

Ons tracking systeem biedt een scala aan mogelijkheden en voordelen:

Via onze gebruiksvriendelijke applicatie heeft u altijd en overal inzicht in de realtime locatie van uw voertuigen en machines in heel Europa.

GeoTracers tracking systeem levert uitgebreide informatie. U kunt rapportages genereren over afgelegde routes, snelheden, stops, weekendgebruik, kilometerheffingsberekeningen en meer, zonder inbreuk te maken op de privacy van de chauffeurs.

Alomvattende tracking oplossingen voor de transportsector

Planners van transportbedrijven hebben een heleboel regels en uitdagingen om rekening mee te houden. Deze vergen hoe langer hoe meer administratieve inspanningen, tijd en dus ook geld. GeoTracer is goed op de hoogte van deze ontwikkelingen en uitdagingen in de transportsector en ontwerpt efficiënte oplossingen op maat van deze behoeften.We bouwen aan geolokalisatie-oplossingen en andere telematica, volledig in lijn met de huidige regelgeving, die de workflow voor alle betrokken partijen aanzienlijk efficiënter maken:

  • Verbeterde controle en overzicht
  • Optimalisatie van administratie en beheer
  • Toegenomen beveiliging

 

Klaar voor een efficiënt fleet management?

Implementeer een kwalitatief tracking systeem van GeoTracer.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief