Efficiënt beheer met het trackingsysteem voor de transportsector

Als uw transportbedrijf streeft naar efficiëntie en moeiteloos beheer van uw (vracht)wagen- en machinepark, dan is het GeoTracer Track & Trace systeem uw ultieme oplossing. Wij begrijpen de waarde van uw rollend materieel, dat zich constant op verschillende locaties bevindt. Ons geavanceerd trackingsysteem stelt u in staat om permanent overzicht te behouden en kostbare tijd en middelen te besparen door administratieve uren te knotten.

Gedetailleerde tracking en rapportage

Onze geavanceerde webapplicatie en app bieden een diepgaande blik op de locaties en activiteiten van uw servicevoertuigen, gereedschap en apparatuur. Dit geeft u de mogelijkheid om uw middelen efficiënter in te zetten en de klantenservice te optimaliseren.

Elk voertuig en stuk gereedschap is uitgerust met een tracker die continu data naar onze servers stuurt. Hierbij wordt gebruikgemaakt van locatiebepaling via GPS en communicatie via mobiele netwerken, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw servicevoertuigen en materiaal.

AL ONZE OPLOSSINGEN WORDEN TEGEN MARKTCONFORME PRIJZEN AANGEBODEN EN BEANTWOORDEN AAN DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT.

Live tracking in de applicatie

Onze app biedt een duidelijk overzicht van uw vloot op een kaart, inclusief snelheid, rijrichting en voertuigstatus. Hier kunt u de locatie van uw voertuigen in real-time volgen, snelheids- en kilometerstandinformatie bekijken, en zelfs verkeersinformatie raadplegen om dispatching te vereenvoudigen.

Uitgebreide rapportages op basis van de trackinggegevens

Onze rapportagemodule stelt u in staat gedetailleerde rapporten te genereren op basis van datum, tijd en voertuigselectie. Voorbeelden van beschikbare rapporten zijn:

Ritrapporten: Overzicht van alle ritten met start- en stoptijden, adressen, totale rijtijd en afgelegde kilometers.

Bezoekrapporten: Inzicht in alle bezoeken met bezoektijden per locatie.

Analyserapporten: Maandelijks overzicht van eerste en laatste start- en stoptijden, dagelijkse rijtijden en afgelegde kilometers.

Activiteitenrapporten: Gedetailleerd overzicht van rijtijd, stationair draaien en stoptijden.

Afgelegde Afstanden: Grafieken van afgelegde afstanden per dag of maand.

 

Uitgebreid trackingsysteem voor transportondernemingen

Een track-and-trace oplossing van GeoTracer omvat veel meer dan alleen het live volgen van transportvoertuigen:

Met onze gebruiksvriendelijke applicatie krijgt u op elk moment real-time informatie over de locaties van uw voertuigen binnen Europa.

Het tracking systeem van GeoTracer biedt uitgebreide informatie, waaronder rapportages over afgelegde routes, snelheden, stops, weekendgebruik en meer, zonder inbreuk te maken op de privacy van chauffeurs.

Bij ongeoorloofde verplaatsingen ontvangt u een alarmmelding via sms of e-mail, waarbij u de alarmparameters naar wens kunt instellen.

Ons tracking systeem biedt extra functies om uw administratie te vereenvoudigen, zoals mobiliteitsberekening, tijdregistratie, temperatuurregistratie, rijstijlanalyse en het overzetten van tachogegevens.

Veelzijdige telematica oplossingen van GeoTracer

GeoTracer is de toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor track-and-trace, GPS-technologie en antidiefstalsystemen. Professionele klanten uit de transportsector vinden bij ons hoogtechnologische systemen voor efficiëntere controle, beveiliging, administratie en beheer. Maar ook particuliere klanten kunnen hun voertuigen, boten, motoren, oldtimers en andere waardevolle activa beveiligen met GeoTracer.

Breng uw administratie naar een hoger niveau

Klaar om uw transportvloot efficiënter te beheren? Implementeer vandaag nog het hoogwaardige track & trace systeem van GeoTracer en ervaar verbeterde efficiëntie en beveiliging voor uw transportonderneming. Beheer uw vloot met precisie en optimaliseer uw operaties met GeoTracer's geavanceerde trackingoplossingen.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief