Efficiënt asset management met het tracking systeem voor verhuurbedrijven

Als u de complexe logistiek van een verhuurbedrijf beheert, zijn uw auto's, machines en apparatuur uw meest waardevolle activa. Ze zijn de sleutel tot uw serviceaanbod en bevinden zich overal in het land. De state-of-the-art GPS tracking oplossingen van GeoTracer verzekeren u van totale controle, optimale beveiliging en een gestroomlijnde administratie, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Verhuur van machines en auto’s: veilig en efficiënt beheerd

Waar uw verhuurde machines of voertuigen zich ook bevinden, ons track and trace systeem houdt een waakzaam oog. Of het nu gaat om car tracking, machine monitoring of het verhuren van gespecialiseerd materieel, wij zorgen voor een ongeëvenaarde traceerbaarheid en een vereenvoudigde administratieve afhandeling na de verhuurperiode.

Gedetailleerde tracking en rapportage

Onze geavanceerde webapplicatie en app bieden een diepgaande blik op de locaties en activiteiten van uw servicevoertuigen, gereedschap en apparatuur. Dit geeft u de mogelijkheid om uw middelen efficiënter in te zetten en de klantenservice te optimaliseren.

Elk voertuig en stuk gereedschap is uitgerust met een tracker die continu data naar onze servers stuurt. Hierbij wordt gebruikgemaakt van locatiebepaling via GPS en communicatie via mobiele netwerken, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw servicevoertuigen en materiaal.

AL ONZE OPLOSSINGEN WORDEN TEGEN MARKTCONFORME PRIJZEN AANGEBODEN EN BEANTWOORDEN AAN DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT.

Verbeterde inzetbaarheid en werklastbeheer

Track & trace systemen faciliteren een betere inzet van middelen door de actuele stand van zaken te weerspiegelen. Met real-time gegevens kunnen bedrijven de werklast dynamisch beheren en zo streven naar een optimale inzetbaarheid van elk product. Bijvoorbeeld, als een voertuig onverwacht beschikbaar komt, kan het snel worden heringezet voor een andere klant. Deze flexibiliteit betekent dat bedrijven beter kunnen reageren op pieken in de vraag of onvoorziene omstandigheden. Dit helpt niet alleen bij het maximaliseren van de productiviteit, maar zorgt ook voor een hogere klanttevredenheid door de betrouwbaarheid van de dienstverlening te verbeteren.

 

 

Uitgebreid tracking systeem voor het beheer van uw verhuurpark

Met GeoTracer’s track & trace systeem, verkrijgt u:

Met onze gebruiksvriendelijke app ziet u in real-time de exacte locaties van uw verhuurde voertuigen en machines.

 

Ons systeem voorziet u van essentiële informatie over routes, rijgedrag en gebruiksduur - essentieel voor nauwkeurige facturatie en kostenbeheersing.

Vergemakkelijk uw administratie met functies voor tijdregistratie, kilometeradministratie en analyse van rijgedrag.

GeoTracer: uw partner voor verhuurmanagement en administratieve optimalisatie

GeoTracer staat bekend om zijn geavanceerde IT-oplossingen voor track & trace, fleet management, GPS-technologie en bijbehorende software. Wij zijn er niet alleen voor verhuurbedrijven; ons uitgebreide aanbod biedt ook oplossingen perfect afgestemd op de unieke eisen van transport- en bouwbedrijven en zelfs particulieren. Bescherm en beheer uw verhuurvloot met technologie die net zo geavanceerd is als de voertuigen en machines die u aanbiedt.

Kies voor GeoTracer om de efficiëntie van uw verhuurbedrijf te verbeteren en de veiligheid van uw vloot te waarborgen. Met onze betrouwbare tracking units en live tracking informatie staat u altijd sterk in de dynamische wereld van verhuur.

Neem contact op voor een demonstratie

 

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief