Beheer uw mobiele medewerkers met bestuurdersidentificatie

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de acties van uw personeel als ze met bedrijfsvoertuigen rijden. Vaak rijden er ook meerdere medewerkers met een bepaald voertuig. Met bestuurdersidentificatie van GeoTracer behoud u heel eenvoudig het overzicht en verloopt de administratie een pak vlotter bij eventuele overtredingen.

Doeltreffende geolokalisatie oplossingen

Bij GeoTracer voorzien we professionele klanten van geolokalisatie systemen die we zelf inhouse ontwikkelen. Op basis van de noden en verwachtingen van de klant gaan we op zoek naar oplossingen om hen meer controle, overzicht en veiligheid te bieden over hun materiaal en personeel. Daarnaast bedenken we ook oplossingen voor administratieve en beheersmatige optimalisatie.

Een gebruiksvriendelijk bestuurdersidentificatiesysteem van GeoTracer

Wanneer uw personeel vaak de baan op gaat, kan bestuurdersidentificatie interessant zijn:

Aan de hand van een badge wordt meteen geregistreerd welke bestuurder en passagier plaatsnemen in welke bedrijfswagen. Met geolokalisatie technologie kan ook worden nagegaan waar het voertuig zich bevindt, realtime en historisch.

Uw administratie wordt een pak eenvoudiger met verplichte bestuurdersidentificatie. U krijgt een beter zicht op de verplaatsingen, routes, stopadressen alsook de gereden snelheden.

Bestuurdersidentificatie maakt het ook mogelijk om het rijgedrag van uw mobiele medewerkers te analyseren. Waar nodig kunt u uw personeel stimuleren om veiliger en zuiniger te rijden.

Geavanceerde Geolokalisatie Oplossingen voor Servicebedrijven

GeoTracer ontwikkelt geolokalisatie systemen die uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen door te zorgen voor een gestroomlijnde administratie en verbeterde veiligheid voor zowel uw materieel als uw personeel.

Interesse in een bestuurdersidentificatiesysteem?

Onze specialisten vertellen u over de verschillende mogelijkheden.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief