Efficiënte jobregistratie voor de bouw

Wilt u als bouwbedrijf uw personeelsplanning en administratie vereenvoudigen, zowel voor uzelf als voor uw werknemers? Het intelligente jobregistratiesysteem van GeoTracer brengt al uw administratieve taken samen in een gebruiksvriendelijke en betaalbare applicatie.

Meer over de jobregistratietools van GeoTracer

Onze jobregistratie-app fungeert als het communicatiemiddel tussen uw bouwbedrijf en de werknemers op diverse bouwplaatsen. Met deze app kunt u individuele planningen voor elke werknemer opstellen, waarin dagelijks of wekelijks een gedetailleerd overzicht van alle toegewezen taken op verschillende locaties wordt weergegeven. Voor elke taak en locatie heeft u de mogelijkheid cruciale informatie te verstrekken, zoals locatiedetails, specificaties en benodigd materiaal.

Wanneer een bouwvakker aan een opdracht begint, start hij deze specifieke taak in de app. Zodra hij klaar is, kan hij de taak markeren als voltooid. In het geval dat een werknemer op één bouwplaats meerdere opdrachten heeft, wordt van hem verwacht dat hij elke opdracht afzonderlijk opstart en afrondt.

Dit resulteert in een waardevolle verzameling gegevens over de uitgevoerde werkzaamheden op verschillende bouwplaatsen. Hierdoor verkrijgt u diepgaand inzicht in de benodigde tijd voor elke werknemer om specifieke taken te voltooien. De rapporten die voortkomen uit de jobregistratie zijn van onschatbare waarde bij de nacalculatie van projecten. Bovendien helpen ze u bij het nauwkeuriger inschatten van toekomstige projecten en offertes, terwijl u uw resources en assets optimaal benut. Op deze manier zult u nooit meer een deadline missen.

Digitale jobregistratie

Ons jobregistratiesysteem staat garant voor de hoogste kwaliteit en omvat de volgende functionaliteiten:

Via een mobiele applicatie op de smartphone zijn uw werknemers direct op de hoogte van welke job ze waar en wanneer moeten uitvoeren. U kunt individuele jobs of taken toewijzen aan een werknemer via de smartphone, waarbij hij zich meteen kan registreren. Hierdoor krijgt u een nauwkeurig overzicht van de tijd die de medewerker aan een taak besteedt.

 

De eenvoudige jobregistratie biedt u een nauwkeurig overzicht van de status van elke opdracht, evenals de gepresteerde uren en kilometers per werknemer

Via de jobregistratie-app op de smartphone van de werknemer kan je makkelijk alle nodige info over werven communiceren, zoals adres, benodigd materiaal,...

Naar een hoger niveau van administratie van jouw servicebedrijf

GeoTracer is uw partner voor geïntegreerde totaaloplossingen, aangepast aan de specifieke behoeften van servicebedrijven. Van geolokalisatie tot mobiliteitsberekeningen, onze tools vereenvoudigen uw administratie tot het uiterste. Ontdek ook onze mogelijkheden voor digitale tijdsregistratie en tachograafdata-integratie.

Droomt u van eenvoudige administratie?

Implementeer een efficiënt jobregistratiesysteem van GeoTracer.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief