Efficiënte jobregistratie met GeoTracer

Uw gehele personeelsplanning en administratie zo eenvoudig mogelijk maken, zowel voor u als uw werknemers? Het intelligente jobregistratiesysteem van GeoTracer brengt al uw administratie onder in een gebruiksvriendelijke en betaalbare mobiele applicatie.

Allround IT-oplossingen

GeoTracer fungeert als onestopshop voor bedrijven die hun business naar een uiterst efficiënt niveau willen tillen. Onze IT-oplossingen maken het hen mogelijk om te allen tijde het overzicht en de controle te behouden over hun personeel en materiaal en zorgen voor administratieve en beheersmatige optimalisatie.

Digitale jobregistratie met GeoTracer

Bij elk van onze oplossingen gaan we voor de beste kwaliteit. Ons jobregistratiesysteem houdt de volgende zaken in:

Via een mobiele applicatie op de smartphone zijn uw werknemers meteen op de hoogte van welke job ze waar en wanneer moeten uitvoeren. U kunt individuele jobs of taken toekennen aan een werknemer via de smartphone en hij kan zich meteen registreren. Nadien krijgt u een accuraat overzicht van de tijd die de medewerker aan een taak besteedde.

De eenvoudige jobregistratie geeft u een nauwkeurig overzicht van de status van elke opdracht en van de gepresteerde uren en kilometers per werknemer.

Via de jobregistratie-app op de smartphone kan de werknemer gemakkelijk naar het volgende werf adres navigeren.

Werd uw werf ingesteld als RSZ-plichtig, dan kunnen uw werkkrachten ook optioneel automatisch geregistreerd worden voor Checkinatwork.

Til uw administratie naar een hoog niveau

Bij GeoTracer bieden we totaaloplossingen aan. U kan bijna uw volledige administratie automatiseren met onze geolokalisatie oplossingen. Wist u dat we ook systemen aanbieden voor mobiliteitsberekening en tijdregistratie en het downloaden van tachogegevens?

Droomt u van eenvoudige administratie?

Implementeer een efficiënt jobregistratiesysteem van GeoTracer.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief