Doeltreffend fleet management met GeoTracers track & trace systeem

Voor servicebedrijven zoals installatie-, onderhoudstechniekers, is het van essentieel belang om een goed overzicht te hebben over de bezetting van het wagenpark, de werknemers en uitrusting. GeoTracers state-of-the-art track & trace systeem staat garant voor een permanente analyse, optimale beveiliging van uw voertuigen en materiaal, en een vermindering van inefficiëntie en administratieve rompslomp.

Gedetailleerde tracking en rapportage

Onze geavanceerde webapplicatie en app bieden een diepgaande blik op de locaties en activiteiten van uw servicevoertuigen, gereedschap en apparatuur. Dit geeft u de mogelijkheid om uw middelen efficiënter in te zetten en de klantenservice te optimaliseren.

Elk voertuig en stuk gereedschap is uitgerust met een tracker die continu data naar onze servers stuurt. Hierbij wordt gebruikgemaakt van locatiebepaling via GPS en communicatie via mobiele netwerken, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw servicevoertuigen en materiaal.

AL ONZE OPLOSSINGEN WORDEN TEGEN MARKTCONFORME PRIJZEN AANGEBODEN EN BEANTWOORDEN AAN DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT.

Aanvullende opties voor diepgaand inzicht

Onze units verzenden met regelmatige intervallen data, waardoor u steeds beschikt over de meest actuele gegevens. Dankzij de handige app kan je die waar dan ook raadplegen. 

Met onze rapportagemodule kunt u aangepaste rapporten genereren die u inzicht geven in de efficiëntie van uw diensten. Deze rapporten kunnen o.a. ritrapporten, bezoekrapporten, activiteitenrapporten en afstanden omvatten.

Uitgebreide Tracking Oplossingen voor Servicebedrijven

Het track & trace systeem van GeoTracer gaat verder dan alleen het volgen van voertuigen en materiaal. Het biedt:

 Ontvang real-time informatie over de locaties van uw voertuigen en apparatuur.

Verkrijg inzicht in afgelegde routes, stops, en efficiënt gebruik van de voertuigen.

Ontvang meldingen bij ongeoorloofde bewegingen van uw voertuigen of apparatuur.

Verder zijn er met uw tracking systeem extra registraties mogelijk om uw administratie te vereenvoudigen. Denk aan mobiliteitsberekeningtijdregistratietemperatuurregistratie, rijstijlanalyse en het overzetten van tachogegevens.

Vereenvoudig uw administratie met opties zoals mobiliteitsberekeningtijdregistratietemperatuurregistratie en rijstijlanalyse

Veelzijdige Geolokalisatie Oplossingen voor Servicebedrijven

GeoTracer is een vooraanstaande aanbieder van geavanceerde oplossingen voor track & trace, GPS-technologie en antidiefstalsystemen. Wij bieden professionele klanten uit de servicebranche geavanceerde systemen aan voor een efficiëntere controle, beveiliging en beheer van hun vloot en materiaal. 

Zet de stap naar een efficiënter beheer van uw servicevloot en materiaal.

Implementeer het GeoTracer track & trace systeem vandaag nog!

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief