Een gecertificeerd tracking systeem voor uw auto?

Om verzekerd te zijn tegen diefstal moet uw voertuig uitgerust zijn met een goed werkend antidiefstalsysteem. Voor prestige wagens is een origineel antidiefstalsysteem (type transponder) of een gecertificeerd INCERT-systeem TT gebaseerd op geolokalisatie noodzakelijk.

Track-and-trace systemen

GeoTracer biedt tal van geolokalisatie oplossingen aan die bezittingen in kaart brengen, opvolgen en beveiligen. Particulieren maken er gebruik van om hun trailer, boot, motorof jetski te beschermen. Bedrijven krijgen meer controle en overzicht over hun personeel en materiaal en optimaliseren hun administratie en beheer.

WE ONTWIKKELEN ALLES INHOUSE EN STREVEN NAAR DE BESTE KWALITEIT TEGEN MARKTCONFORME PRIJZEN.

Een TT Pack bij GeoTracer

Een tracking systeem voor uw auto bij GeoTracer:

Bij GeoTracer verkregen we het INCERT-kwaliteitslabel. Dat label biedt de garantie aan bedrijven en particulieren dat wij uitsluitend goedgekeurde beveiligingssystemen plaatsen, de TT en TT3-unit (voorheen CJ0 en CJ2). Die voldoen aan alle veiligheidsnormen, hebben een laag stroomverbruik en zijn geschikt voor alle voertuigen. Er is geen interactie nodig met de elektronica van het voertuig en de unit wordt discreet en verborgen gemonteerd in uw wagen.

Daarbij zorgen wij ook voor de verbinding met een erkende meldkamer. Die staat in geval van diefstal 24 uur op 24 tot uw beschikking. Afhankelijk van uw TT Pack lokaliseren ze uw wagen van op afstand en immobiliseren ze hem indien nodig om verdere diefstal of schade te verhinderen. Bij sabotage of wegslepen wordt u meteen gecontacteerd.

Met onze TT-units zijn er nog meer mogelijkheden om uw wagen extra te beveiligen. U weet op elk moment waar uw voertuig zich bevindt, wat de afgelegde routes en gereden snelheden zijn en meer, zonder de privacy van de betreffende chauffeur te schenden.

Een kwalitatief tracking systeem in uw auto laten plaatsen?

GeoTracer is een gecertificeerd installateur.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief