To Protect & Manage

Visie:

Bij GeoTracer, een Belgisch bedrijf met passie voor Telematika-oplossingen, streven we ernaar om onze klanten te helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiënter te worden en kosten te besparen.

Missie:

Onze missie bij GeoTracer is om onze klanten te ontzorgen van administratieve rompslomp. We bieden continue ondersteuning en garanderen de bescherming van hun goederen, terwijl we inzicht bieden in werknemers en assets. Met onze Telematika-oplossingen verzamelen we waardevolle data die bedrijven helpt om boekhouding, personeelsadministratie en facturatie te vereenvoudigen. Ons toegewijde team staat altijd klaar om te helpen en we streven naar groei, samen met onze klanten.

Waarden:

SAMEN GROEIEN EN VOORUIT GAAN

Veelzijdige geolokalisatie oplossingen

GeoTracer levert state-of-the-art IT-oplossingen voor een breed scala aan behoeften, variërend van track-and-trace en fleet management tot geavanceerde GPS-technologie en antidiefstalsystemen. Of je nu een bedrijf bent op zoek naar verbeterde controle en efficiëntie, of een particulier die zijn voertuig, boot, motor of kostbare bezittingen wil beveiligen, bij GeoTracer ben je aan het juiste adres. Onze hoogwaardige systemen bieden niet alleen ongeëvenaarde beveiliging, maar ook naadloze administratie en eenvoudig beheer. Ontdek hoe GeoTracer jou kan helpen om jouw activa te beschermen en jouw leven te vereenvoudigen.

Met GeoTracer krijg je niet alleen topklasse oplossingen, tegen eerlijke prijzen die passen bij de marktstandaarden. Bovendien voldoen al onze oplossingen aan de nieuwste wetgeving en volgen we nauwlettend de evoluties in de markt. Zo ben je altijd verzekerd van innovatieve technologieën die zowel betaalbaar als volledig compliant zijn

Onze teams

Customer Succes Team

solutions@geotracer.be
0032 9 335 61 35 optie 3

Sales Team

sales@geotracer.be
0032 9 335 61 35 optie 3

Planning van installaties

planning@geotracer.be
0032 9 335 61 35 optie 2

Support Team

support@geotracer.be
0032 9 335 61 35 optie 1

Finance

invoice@geotracer.be
0032 9 335 61 35 optie 6

Klaar voor een efficiënt fleet management?

Implementeer een kwalitatief tracking systeem van GeoTracer.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief