Eenvoudige Checkinatwork registratie voor de bouw

De aanwezigheidsregistratie van werkkrachten bij de online dienst Checkinatwork van RSZ is verplicht bij bepaalde werken in onroerende staat en activiteiten in de vleessector. Om de registratie zo eenvoudig mogelijk te maken voor alle betrokkenen, ontwikkelt GeoTracer gebruiksvriendelijke geolokalisatie oplossingen. 

 

Over Checkinatwork

Checkin@work is een online dienst van de Belgische overheid waarmee de aanwezigheid van werknemers op bouwwerven kan worden geregistreerd. Deze registratie is verplicht voor alle bouwwerken met een waarde van meer dan €500.000. De dienst is bedoeld om de rechten van werknemers op de werklocatie te beschermen en sociale dumping en fraude te voorkomen.

Via Checkinatwork registreren bouwondernemingen en aannemers de aanwezigheid van hun werknemers, onderaannemers en zelfstandige onderaannemers. Werknemers en zelfstandige onderaannemers kunnen zich ook zelf aanmelden in het systeem. Dit moet dagelijks gebeuren voordat de werken van start gaan.

DAARBIJ STREVEN WE STEEDS NAAR MARKTCONFORME PRIJZEN EN HOUDEN WE REKENING MET DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT.

Hoe werkt de GeoTracer oplossing?

Elke werknemer heeft een eigen badge, die is gekoppeld aan zijn identiteit. Deze badge wordt ook gebruikt voor tijdregistratie en mobiliteitsberekeningen en voor bestuurdersidentificatie. Naast de naam wordt aan het registratiesysteem ook het rijksregisternummer of Limosa-nummer en het ondernemingsnummer waarmee de werknemer werkt gekoppeld.

De "Check in @ work"-zones creëert u in de webapplicatie en worden gekoppeld aan uw geofences rond de werklocaties (virtuele afbakening van een zone) met een CIAW-nummer.

Wanneer werknemers thuis of op het bouwbedrijf naar de werf vertrekken, worden ze na registratie automatisch aangemeld aan voor mobiliteitsberekening en tijdregistratie. Als werknemers op de werklocatie aankomen en het voertuig de geolocalisatiezone binnenrijdt, worden alle werknemers die zich in het voertuig hebben aangemeld, geregistreerd bij het "Checkin at work"-portaal. In de applicatie heeft u altijd een overzicht van de aangemelde werknemers en kunt u eenvoudig een rapport genereren van alle aanmeldingen. Als een werknemer zijn badge zou vergeten, heeft u altijd de mogelijkheid om de werknemer handmatig in te checken via de applicatie.

 

Checkinatwork met de oplossingen van GeoTracer

Met de vereenvoudigde Checkin@Work-oplossing worden werknemers automatisch ingecheckt bij de werven die u hebt ingesteld in de webapplicatie. Op deze manier worden de juiste werknemers ingecheckt zodra ze op de werklocatie aankomen. Al onze oplossingen voldoen aan de volgende vereisten:

In slechts een paar handelingen zijn werknemers helemaal in orde met de wetgeving. Van sociale controle en eventuele sancties hoeft u niet meer wakker te liggen.

Tijdregistratie en aanmelden bij Checkinatwork kunnen heel eenvoudig via onze verschillende oplossingen:

  • badgesysteem in bedrijfsvoertuig
  • mobiele applicatie
  • webapplicatie
  • prikklok

Met  van onze geolokalisatie technologie registreren we op welke werf de werknemer aangemeld is. De Checkinatwork aanmeldingen geven u te allen tijde een perfect overzicht.

Via de GeoTracer webapplicatie heeft u toegang tot een overzichtelijk rapport van uw Checkinatwork registratiegegevens.

Veelzijdige geolokalisatie oplossingen

GeoTracer is uw partner voor bedrijven, KMO's en zelfstandigen die streven naar uiterst efficiënte bedrijfsvoering. Onze geolokalisatie systemen bieden een overzicht van zowel materieel als personeel, optimaliseren administratieve processen en verbeteren beveiliging.

 

 

Wenst u ook een eenvoudige werfregistratie?

Kies voor de kwalitatieve oplossingen van GeoTracer.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief