Incert TT voor het beveiligen van uw voertuigen.

INCERT is een kwaliteitslabel voor producten en diensten inzake elektronische antidiefstalbeveiliging van auto’s en andere voertuigen. Op dit moment worden voornamelijk de INCERT Track & Trace of kortweg TT-systemen geïnstalleerd. Deze worden steeds geïnstalleerd door een Incert gekwalificeerd installateur. 

Meerdere oplossingen zijn mogelijk naargelang de wensen van de eigenaar of de verzekeraar van het voertuig in het kader van de aanvaarding van het antidiefstalrisico. 

Deze producten worden onderverdeeld in verschillende categorieën.

Verschillende Incert TT mogelijkheden.

BASISOPLOSSING MET « TRACKING ON DEMAND » - TT0/TT1

OPLOSSING MET AUTOMATISCH ALARM - TT2

OPLOSSING DIE HET HERSTARTEN VAN DE MOTOR VERHINDERT - TT3

OPLOSSING MET OPTIMAAL BEVEILIGINGSNIVEAU - TT4

ONZE INCERT GEKWALIFICEERDE INSTALLATEURS VERZORGEN DE TT INSTALLATIES MET DE GROOTSTE ZORG. 

Uw voertuig beveiligen met INCERT TT

Bekijk de verschillende mogelijkheden:

Dit is een systeem waarbij het alarm alleen kan worden geactiveerd door de eigenaar of de bestuurder van het voertuig wanneer deze vaststelt dat zijn voertuig gestolen is. Hij verwittigt zo de alarmcentrale waarmee hij een abonnementsovereenkomst heeft afgesloten. Bij ontvangst van het alarm start de centrale de Track & Trace-procedure op om het gestolen voertuig te lokaliseren.

Dit is vergelijkbaar met het TT1-systeem, maar de alarmcentrale wordt automatisch verwittigd, zonder tussenkomst van de eigenaar of bestuurder. Het voordeel van dit systeem is dat een diefstal kan worden gedetecteerd op het moment dat hij zich voordoet en dat de alarmcentrale onmiddellijk verwittigd wordt.

Dit is vergelijkbaar met het TT1-systeem, maar bovendien wordt het herstarten van de motor verhinderd zodat het gestolen voertuig niet meer kan verder rijden nadat de motor is uitgeschakeld. Zodra de motor wordt uitgeschakeld, zorgt het systeem ervoor dat de motor niet opnieuw kan starten en het voertuig zich dus niet meer kan verplaatsen

Dit systeem combineert alle functionaliteiten van de andere producten (TT1, TT2 en TT3): automatische melding van diefstal en verhindering van het herstarten van de motor nadat de motor van het gestolen voertuig is uitgeschakeld.

Ook uw voertuig traceren via een handige applicatie?

Onze experts geven u graag meer informatie.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief