Eenvoudige, digitale tijd- en kilometerregistratie per werknemer

Gaan uw werknemers vaak de baan op en bent u op zoek naar een eenvoudige manier om het overzicht over de prestaties en afstanden digitaal te registreren? GeoTracer bedenkt geolokalisatie systemen waaronder bestuurdersidentificatie en tijd- en kilometerregistratie per werknemer.

Veelzijdige geolokalisatie oplossingen

Als innoverende trendsetter ontwerpen we bij GeoTracer geolokalisatie systemen die bedrijven meer controle, overzicht en veiligheid bezorgen en die de administratie en het beheer optimaliseren. Aangezien we zelf alles inhouse ontwikkelen, houden we steeds nauwlettend de kwaliteit in de gaten en streven we naar marktconforme prijzen.

Een feilloze digitale administratie met GeoTracer

Met onze tijd- en kilometerregistratie wordt uw loonadministratie een pak eenvoudiger en nauwkeuriger:

Op basis van het identificatie systeem van GeoTracer wordt bijgehouden welke chauffeur en passagier(s) er plaatsnemen in het bedrijfsvoertuig. Daarna berekent onze applicatie een nauwkeurig en gedetailleerd mobiliteitsrapport per werknemer.

Zowel de individuele, correcte werktijden per werknemer als de totale gepresteerde werkuren per werf zijn beschikbaar in een overzichtelijke rapportage in een Excel- of pdf-document.

Onze Checkinatwork oplossing maakt het dan weer mogelijk om uw werkkrachten automatisch te registreren wanneer ze actief zijn op RSZ-plichtige werven.

Uw administratie vereenvoudigen met onze geolokolatie oplossingen?

Onze experts leggen u haarfijn de verschillende mogelijkheden uit.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief