Eenvoudige digitale tijd- en kilometerregistratie voor de bouw

Als uw werknemers vaak onderweg zijn en u zoekt naar een eenvoudige manier om prestaties en afstanden digitaal te registreren, dan biedt GeoTracer geolokalisatie oplossingen, waaronder bestuurdersidentificatieen tijd- en kilometerregistratie per werknemer.

Eenvoudige tijd- en kilometerregistratie in één app

Tijdregistratie met registratiesysteem in Voertuigen en Prikklok:

Om prestatietijden te berekenen, maken we gebruik van een registratiesysteem in het voertuig. Ongeacht het werkregime, wordt het systeem uniform toegepast. Bij elke start van het voertuig worden de bestuurder en eventuele passagiers gelogd. Uitklokken is niet nodig; ons systeem logt werknemers automatisch uit wanneer het voertuig wordt uitgeschakeld. Aan het einde van de dag bepaalt onze applicatie, rekening houdend met het werkregime, welke registratie wordt gebruikt voor de prestatietijd- en mobiliteitsberekening. 

Variatie aan werkregimes:

In de bouwsector bestaan er diverse werkregimes, elk met hun eigen kenmerken. Ons programma kan op basis van verschillende factoren bepalen welke badge de eerste en laatste werklocatie was en wie chauffeur of passagier was. Dit maakt het mogelijk om mobiliteit te berekenen voor heen- en terugreis en de prestatietijd tussen de eerste en laatste werklocatie. Deze aanpak past in bijna elk scenario in de bouwsector.

Een foutloze digitale administratie per werknemer

Met onze tijd- en kilometerregistratie wordt uw loonadministratie aanzienlijk eenvoudiger en nauwkeuriger:

Gebaseerd op het GeoTracer identificatiesysteemwordt bijgehouden welke chauffeur en passagiers zich in het bedrijfsvoertuig bevinden. Vervolgens genereert onze applicatie een nauwkeurig en gedetailleerd mobiliteitsrapport per werknemer.

Zowel de individuele, correcte werktijden per werknemer als de totale gewerkte uren per werklocatie zijn beschikbaar in overzichtelijke rapportages in Excel- of pdf-documenten.

Onze oplossingen maken automatische registratie bij Checkin at workvan uw werknemers mogelijk wanneer ze actief zijn op RSZ-plichtige werklocaties, in combinatie met een digitale prikklok of onze bestuurdersidentificatie badge.

Veelzijdige geolokalisatie oplossingen

Als innovatieve trendsetter ontwerpen we bij GeoTracer geolokalisatie systemen die bedrijven meer controle, overzicht en veiligheid bieden, terwijl ze administratie en beheer optimaliseren. Omdat we alles intern ontwikkelen, waarborgen we voortdurend de kwaliteit en streven we naar marktconforme prijzen

Uw administratie vereenvoudigen met onze geolokolatie oplossingen?

Onze experts leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief