Efficiënte jobregistratie voor servicebedrijven

Als dienstverlenend bedrijf is het optimaliseren van uw werkplanning en personeelsadministratie essentieel voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering. GeoTracer biedt een state-of-the-art jobregistratiesysteem dat een brug slaat tussen complexe administratieve processen en een eenvoudig, toegankelijk platform.

Inzicht in jobregistratie met GeoTracer

De handige app van GeoTracer dient als de kernschakel in het jobregistratiesysteem tussen uw servicebedrijf en uw technici, installateurs of consultants die meestal op locatie zijn. Deze gebruiksvriendelijke app stelt u in staat om moeiteloos de werkplanning en taakverdeling te beheren en door te geven. U kunt moeiteloos weekplanningen opstellen en taken specificeren met alle relevante informatie zoals klantgegevens, locaties en benodigde materialen of gereedschappen.

Zodra uw personeel op locatie arriveert, registreren zij hun aanwezigheid en taken direct via de app. Het afronden van werkopdrachten is net zo eenvoudig, waarbij elke voltooide taak in real-time wordt bijgewerkt. Dit biedt een waardevol overzicht van alle werkzaamheden en de hieraan bestede tijd per medewerker, wat cruciaal is voor de loonkostberekening en projectnacalculatie en het opstellen van de planning in toekomstige projecten.

Kenmerken van digitale jobregistratie bij GeoTracer

Bij elk van onze oplossingen gaan we voor de beste kwaliteit. Ons jobregistratiesysteem houdt de volgende zaken in:

Onze mobiele app biedt uw personeel direct inzicht in hun takenpakket. Jobs en specifieke opdrachten zijn via enkele tikken toe te kennen en te registreren, waarbij u een helder overzicht behoudt van alle gewerkte uren en projectvoortgang.

Krijg een duidelijk beeld van alle uitgevoerde taken, inclusief tijdsduur en afgelegde afstanden per medewerker.

Uw medewerkers navigeren moeiteloos naar de volgende klus dankzij geïntegreerde adresgegevens en projectinformatie binnen de app.

Voor RSZ-plichtige werken zorgt de app voor een naadloze registratie conform Checkinatwork.

 

Naar een hoger niveau van administratie van jouw servicebedrijf

GeoTracer is uw partner voor geïntegreerde totaaloplossingen, aangepast aan de specifieke behoeften van servicebedrijven. Van geolokalisatie tot mobiliteitsberekeningen, onze tools vereenvoudigen uw administratie tot het uiterste. Ontdek ook onze mogelijkheden voor digitale tijdsregistratie en tachograafdata-integratie.

Verlangt u naar een gestroomlijnde administratie?

Laat GeoTracer uw jobregistratie transformeren.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief