Tachograaf uitlezen op afstand

Als transportbedrijf of vrachtwagenchauffeur hoef je niet langer handmatig tachodata over te zetten. Tachogegevens worden om de 90 dagen overschreven dus door een vergetelheid loopt men al snel kans op een boete. Met de gebruiksvriendelijke applicatie van GeoTracer kan je je tachograaf uitlezen vanop afstand. De download gebeurt volledig digitaal en draadloos. Zo gaan er ook geen gegevens verloren en is de kans op een boete zo goed als niet bestaand. 

Rij- en rusttijden monitoren

Het monitoren van de rij- en rusttijden in transportbedrijven is de dag van vandaag een belangrijk gegeven. De wetgevingen hieromtrent dienen zeer secuur opgevolgd te worden. GeoTracer helpt haar klanten door deze rij- en rusttijden in onze applicatie zichtbaar te maken met een paar simpele klikken op de knop. Even op de vrachtwagen in kwestie klikken en de rij- en rusttijden worden onmiddellijk vertoond. Achteraf kan alles nog bekeken worden in een handig rapport! 

Geavanceerde IT-oplossingen

Bij GeoTracer ontwikkelen we geolokalisatiesoftware die bedrijven meer controle, overzicht en beveiliging biedt en die de administratie en het beheer optimaliseert. Al onze oplossingen worden inhouse ontwikkeld en aangeboden tegen marktconforme prijzen.

 

ALS TRENDSETTER MET MEER DAN 10 JAAR ERVARING WETEN WE ALS GEEN ANDER HOE DE MARKT EVOLUEERT EN BLIJVEN WE STEEDS INNOVEREND.

Uw tachodata overzetten met de moderne software van GeoTracer

Waarom onze applicatie ideaal is voor uw transportbedrijf:

De software van GeoTracer laat toe om alle tachogegevens te downloaden en archiveren, zonder tijds- of geheugenlimiet en zonder overschrijving van gegevens. Door de feilloze registratie zijn transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs steeds in orde met de tachowetgeving.

Doordat de gegevens van de tachograaf kunnen worden uitgelezen vanop afstand hoef je niet meer te wachten op de fysieke aanwezigheid van de vrachtwagen en moet de tachodata niet meer handmatig worden overgezet, maar gebeurt dit bijgevolg automatisch.

De GeoTracer unit laat je jouw tachograaf uitlezen vanop afstand en bezorgt je eveneens een correcte geolokalisatie van je vrachtwagen, de historiek van het afgelegde parcours en de stops en een eventuele alarmering bij verkeerd gebruik of diefstal.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief