Alle tachograaf data meteen beschikbaar

Binnen de transportsector zijn de tachogegevens van cruciaal belang voor de naleving van wet- en regelgeving omtrent rij- en rusttijden. Bij GeoTracer begrijpen we het belang voor transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs voor het snel en efficiënt verzamelen van alle tachodata.  Daarom hebben we een geavanceerde oplossing ontwikkeld voor het uitlezen van tachografen op afstand. Onze innovatieve oplossing bespaart u niet alleen kostbare tijd en moeite, het zorgt ook voor een vereenvoudigde administratie.

Tachograaf uitlezen op afstand

Met onze gebruiksvriendelijke applicatie hoeft u tachodata niet langer handmatig over te zetten. Tachogegevens worden om de 90 dagen overschreven. Zet je in die tijd de data van het toestel niet over, kan dit zware gevolgen hebben. Zo een vergetelheid kan immers leiden tot zware boetes. Dankzij GeoTracer kunt u uw tachograaf op afstand uitlezen. De download verloopt volledig digitaal en draadloos, waardoor gegevensverlies wordt geëlimineerd en het risico op boetes vrijwel nihil is.

Rij- en rusttijden monitoren

Het monitoren van rij- en rusttijden is wettelijk verplicht in de transportsector. GeoTracer maakt de wettelijke naleving heel eenvoudig. Met slechts een paar klikken op de knop kunt u de rij- en rusttijden in onze applicatie bekijken. Kies de vrachtwagen waarin die u wil checken en de rij- en rusttijden worden onmiddellijk weergegeven. In een handomdraai genereert u ook allerlei rapporten voor een makkelijke analyse van de data.

Tachodata overzetten met de moderne software van GeoTracer

Onze applicatie, de perfecte aanvulling van de administratie in uw transportbedrijf.

Onze software stelt u in staat om alle tachogegevens te downloaden en archiveren, zonder tijds- of geheugenlimieten en zonder gegevensverlies. Transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs blijven zo altijd in overeenstemming met de tachowetgeving.

Doordat tachogegevens op afstand kunnen worden uitgelezen, hoeft u niet langer te wachten op de fysieke aanwezigheid van de vrachtwagen. Handmatige gegevensoverdracht behoort tot het verleden, wat tijd, geld en moeite bespaart.

Onze GeoTracer-unit stelt u niet alleen in staat om uw tachograaf op afstand uit te lezen, het biedt ook nauwkeurige geolokalisatie van uw vrachtwagen, historische routegegevens, stopplaatsen en een alarmsysteem bij verkeerd gebruik of diefstal.

Extra functionaliteit van ons tacho-systeem

Tacho download over-air

Ons systeem downloadt op regelmatige basis de tacho-bestanden (DDD-bestanden) naar de cloudopslag via de connectie tussen de GPS/GPRS-unit en de tachograaf. Dit zorgt voor automatische back-ups zonder tijdsbeperkingen. Zowel de voertuiggegevens als de gegevens van de chaufferskaart worden bijgehouden en kunnen ten allen tijde worden gedownload via app of webtoepassing.

Autonome tracking

Voor specifieke situaties waarbij de containers worden verplaatst door externe partijen bieden we autonome tracking met een long-life batterij. Deze unit biedt meerdere configuratieopties voor een flexibele inzet.
Lees hier meer over container tracking

 

Geavanceerde IT-oplossingen voor transport

Bij GeoTracer ontwikkelen we geolokalisatiesoftware die bedrijven in de transportsector meer overzicht en beveiliging biedt, terwijl het administratieve werk wordt geoptimaliseerd. Onze oplossingen worden intern ontwikkeld en aangeboden tegen marktconforme prijzen.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief