Realtime temperatuurbewaking tijdens transport met GeoTracer

Bij temperatuur gecontroleerd transport is een constante temperatuur in de laadruimte gedurende de volledige rit cruciaal, ook bij stilstand en opening van deuren. De webapplicatie van GeoTracer maakt realtime temperatuurbewaking en –bijsturing mogelijk, ook vanop afstand.

Inhouse ontwikkelde IT-systemen

Bij GeoTracer zijn we provider van software oplossingen die het bedrijven eenvoudiger maken om de controle en het overzicht te bewaren. Ze stimuleren administratieve en beheersmatige optimalisatie en zorgen bovendien voor extra beveiliging.

DOORHEEN DE JAREN EVOLUEERDEN WE MEE MET DE VERANDERINGEN IN DE MARKT EN DE WETGEVING, MET ALS RESULTAAT DAT WE U VANDAAG KWALITATIEVE IT-SYSTEMEN KUNNEN AANBIEDEN TEGEN MARKTCONFORME PRIJZEN.

Accurate temperatuurbewaking en –bijsturing met GeoTracer

Met de webapplicatie van GeoTracer kunt u

Ook tijdens het transport is temperatuur monitoring mogelijk. U heeft ten allen tijde zicht op de temperatuur in de laadruimte en hoe de goederen vervoerd of afgeleverd werden aan welke temperatuur.

Met behulp van gecertificeerde temperatuurregistratie garanderen wij correcte metingen. Bovendien is het mogelijk om de volledige historiek van het temperatuursverloop bij te houden. Deze rapportage (al dan met grafiek) kan ook dienen als bewijslast.

Wijkt de vooraf ingestelde temperatuur toch af, dan kunt u ervoor kiezen om een melding via sms of e-mail te ontvangen over de eventuele temperatuursdaling of –stijging. Zo vermijd u onaangename financiële gevolgen.

De temperatuurbewaking bij GeoTracer kan digitaal door middel van een gekeurde  temperatuursonde, een RFID-temperatuurtag of via een koppeling aan het reeds aanwezige uitleessysteem (Euroscan, DataCOLD of Thermo King).

Realtime temperatuurregistratie, zelfs vanop afstand?

Onze experts vertellen u over de verschillende mogelijkheden.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief