Beveilig uw boot met de gps tracker van GeoTracer

Waardevolle bezittingen als een boot, jetski of jacht wilt u het liefst zo efficiënt mogelijk beveiligen. Met een gps tracker voor uw boot krijgt u via een gebruiksvriendelijke applicatie een beeld van de actuele positie van uw vaartuig. Bij ongewenste verplaatsingen krijgt u een alarmmelding.

Allround tracking systemen

GeoTracer is marktleider in geolokalisatie en antidiefstalsystemen die zowel professionele als particuliere klanten meer overzicht, controle en veiligheid bieden.

Particulieren kunnen naast hun vaartuig ook hun wagenmotor of oldtimer voorzien van een GeoTracer tracking systeem. Gezien we alles inhouse ontwikkelen, kunnen we hoogstaande kwaliteit garanderen en streven we naar budgetvriendelijke oplossingen.

Al onze oplossingen worden tegen marktconforme prijzen aangeboden en beantwoorden aan de wetgeving en evoluties in de markt.

GeoTracer gps tracker voor boot, jetski en vaartuig

Het bootbeveiligingssysteem van GeoTracer garandeert u van de volgende zaken:

Is er geen stroomvoorziening aanwezig op uw vaartuig, dan heeft u een anti-diefstalsysteem nodig dat autonoom is. Onze plug-and-play unit werkt op batterijen, is compact en waterdicht.

Verder is de gps tracker voor uw boot, jetski of jacht heel eenvoudig te bedienen. Via een smartphone applicatie heeft u wereldwijd zicht op de actuele positie.

Eenmaal per 24 uur stuurt de gps tracker de actuele positie van uw boot en krijgt u een alarmmelding wanneer uw vaartuig ongewenst verplaatst wordt.

GeoTracer, trotse sponsor van Wind & Watersport Vlaanderen

Bij GeoTracer mogen we ons tot een van de partners en hoofdsponsors rekenen van Wind & Watersport Vlaanderen. De unisportfederatie omarmt alle Vlaamse verenigingen die de recreatieve en competitieve watersport beoefenen. Ze doet regelmatig beroep op GeoTracer voor kwalitatieve track-and-trace systemen.

Uw boot beveiligen tegen diefstal?

Onze experts stellen graag onze geolokalisatie oplossingen aan u voor.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief