Geavanceerde GPS-tracking voor uw boot, jacht of jetski

Boten, jetski's en jachten zijn niet alleen waardevolle activa, maar ook een verlengstuk van uw levensstijl. Bij GeoTracer waarderen we de vrijheid die het water biedt en we ondersteunen uw passie met betrouwbare gps tracking systemen. Een GeoTracer gps tracker is geen anti-diefstalsysteem; het is een volledige beveiligingsoplossing die u controle en gemoedsrust biedt.

Geavanceerde technologie voor efficiënte track & trace

Met de integratie van de modernste gps-technologie, verzekert GeoTracer een precieze track & tracefunctie voor uw vaartuig voor particuliere eigenaars van allerhande vaartuigen. Onze trackers bieden real-time locatiegegevens, ondersteund door geavanceerde tracking features zoals:

Volg uw vaartuig overal ter wereld, met updates die naar een handige applicatie op uw smartphone worden gestuurd.

Stel virtuele perimeters in en ontvang meldingen wanneer uw vaartuig deze zones betreedt of verlaat.

In onze handige app kunt u niet alleen de real-time positie van uw vaartuig op een kaart zien, maar ook handige overzichten maken van de historiek van ritten, routelogs, snelheden en tussenstops.

Wanneer de alarmering ingeschakeld is, ontvangt u bij elke ongeoorloofde verplaatsing een melding. Je kan onze app ook verbinden met een meldkamer voor een extra zekerheid en onmiddellijke reactie, 24/7. Bovendien vindt onze tracker uw vaartuig snel terug bij eventuele diefstal dankzij de live tracking. 

Lange autonomie, eenvoud, veiligheid

Onze tracking units zijn speciaal ontworpen voor maritieme omstandigheden en bieden:

Met batterijgevoede en waterdichte designs, zijn onze trackers uitgerust voor zelfstandige operatie, zelfs in afgelegen wateren. De tracker is uiterst zuinig en de batterij extra performant. Zo garanderen we een extra lange levensduur.

Het gebruiksgemak van onze systemen bevordert een snelle installatie en moeiteloze bediening, zodat u meer tijd op het water kunt doorbrengen.

De tracker is discreet en nauwelijks op te merken. Bovendien heeft hij een anti-jamming beveiliging, waardoor hij niet onopgemerkt uitgeschakeld, beschadigd of verwijderd kan worden.

GeoTracer, toegewijd aan kwaliteit en innovatie voor de watersport

Als marktleider in geolokalisatie en antidiefstalsystemen zetten we ons in voor voortdurende innovatie. Onze in-house ontwikkelingsteam werkt aan de voortdurende verbetering van onze producten om ervoor te zorgen dat ze niet alleen de huidige, maar ook de toekomstige uitdagingen op het gebied van vaartuigbeveiliging aankunnen.

Als hoofdsponsor van Wind & Watersport Vlaanderen, streven we ernaar om de watersportgemeenschap te voorzien van de best mogelijke tracking oplossingen, bijdragend aan een veiliger en plezieriger ervaring op het water.

Bescherm uw vaartuig met GeoTracer's Deskundigheid. Neem nu contact op voor een consult.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief