Kostenefficiënt assetmanagement met de Geospotter

GeoTracer brengt met GeoSpotter een revolutionaire asset management oplossing, die tijd en kosten bespaart en de efficiëntie maximaliseert. Met de kracht van IoT en GPS-tracking maakt GeoSpotter het mogelijk om uw vloot aan voertuigen, machines, en andere materialen waar dan ook te volgen, met een eenvoudige druk op de knop.

Het ultieme assetmanagementsysteem

GeoSpotter is ons antwoord op de vraag naar geavanceerd assetmanagement. Deze autonome tracking unit biedt wereldwijde dekking en is perfect voor de beveiliging en monitoring van uw werfmateriaal, containers, en machines. Het compacte en draadloze design van de GeoSpotter zorgt ervoor dat deze zonder externe stroomtoevoer functioneert, wat ideaal is voor diverse tracking scenario's. 

ONZE INTERESSE VOOR INTERNET OF THINGS (IOT), EVOLUTIES IN DE MARKT EN ONZE KENNIS VAN DE WETGEVING MAAKT DAT ELK GEOTRACER SYSTEEM VAN UITSTEKENDE KWALITEIT IS. BOVENDIEN STREVEN WE STEEDS NAAR BUDGETVRIENDELIJKE OPLOSSINGEN.

Geavanceerd IoT asset tracking, zonder compromissen

GeoTracer staat voor kwaliteit, en onze passie voor IoT, gecombineerd met uitgebreide marktkennis en naleving van wetgeving, weerspiegelt zich in elk aspect van de GeoSpotter. We zijn toegewijd aan het bieden van betaalbare, budgetvriendelijke GPS tracking oplossingen zonder in te boeten aan functionaliteit of kwaliteit.

Optimaliseer uw materiaalbeheer met GeoSpotter

Efficiënt materiaalbeheer met de unit van GeoTracer:

 Krijg een volledig beeld van uw aanhangwagens, bobijnen, toiletcabines, en meer. Onze IoT trackingoplossing stelt u in staat om uw assets overal ter wereld te traceren en te beveiligen.

Beheer alarmmeldingen via onze intuïtieve app. Ontvang onmiddellijk meldingen bij ongeautoriseerde beweging of wanneer assets een ingestelde geofence verlaten.

De GeoSpotter tracker is autonoom, waterbestendig en klaar voor gebruik met plug-and-play installatie. Het stuurt dagelijks tot wel vier locatie-updates en heeft een levensduur van minimaal 10 jaar, dankzij slim energiebeheer.

Ultieme controle over je administratie met GeoSpotter

Wilt u uw materiaal ook traceren met een state-of-the-art tracking systeem, voorzien van de laatste nieuwe  technologieën? De gebruiksvriendelijke applicatie die bij onze GeoSpotter komt, geeft u de macht over uw assets. Neem contact op met GeoTracer voor een veilige en duurzame asset management oplossing.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief