Efficiënt fleet management met het trackingsysteem voor de bouw

Uw wagen- en machinepark zijn de motor van uw bouwbedrijf. Al uw materieel bevindt zich constant op diverse locaties. Dankzij ons geavanceerd track & trace systeem behoudt u permanent het overzicht, beveiligt u al uw voertuigen en machines en verliest u geen kostbare tijd

Gedetailleerde tracking en rapportage

Onze geavanceerde webapplicatie en app bieden een diepgaande blik op de locaties en activiteiten van uw servicevoertuigen, gereedschap en apparatuur. Dit geeft u de mogelijkheid om uw middelen efficiënter in te zetten en de klantenservice te optimaliseren.

Elk voertuig en stuk gereedschap is uitgerust met een tracker die continu data naar onze servers stuurt. Hierbij wordt gebruikgemaakt van locatiebepaling via GPS en communicatie via mobiele netwerken, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw servicevoertuigen en materiaal.

AL ONZE OPLOSSINGEN WORDEN TEGEN MARKTCONFORME PRIJZEN AANGEBODEN EN BEANTWOORDEN AAN DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT.

Geolocatie van voertuigen, materieel en live tracking

Elk voertuig is uitgerust met een tracking unit die continu gegevens naar onze servers stuurt. Deze unit bevat een GPS-module voor locatiebepaling en een dataconnectie via GSM-masten. Hierdoor ontvangt u de status van het voertuig, de datum en het tijdstip en de snelheid.

 

Extra ingangen (bijvoorbeeld badgegegevens) of CAN-aansluiting

Alle GeoTracer units communiceren op regelmatige basis met de server, standaard elke 60 seconden. Hierdoor krijgt u niet real-time inzicht in de locatie en status van uw voertuigen en machines, maar ook van alle andere gekoppelde GeoTracer toepassingen.

 

Weergave van live tracking in de applicatie

Onze applicatie biedt een duidelijk overzicht van uw vloot op een kaart met kerninformatie over snelheid, rijrichting en voertuigstatus. U kunt de locatie van uw voertuigen in real-time volgen en nuttige informatie bekijken, zoals snelheid en kilometerstand en tal van andere opties om uw dispatching te vereenvoudigen.

 

Uitgebreide rapportages op basis van de trackinggegevens

Onze rapportagemodule biedt diverse mogelijkheden om gedetailleerde rapporten te genereren. U kunt rapporten aanpassen op basis van datum, tijd en voertuigselectie. Enkele voorbeelden van beschikbare rapporten zijn:

  • Ritrapporten: Overzicht van alle ritten met start- en stoptijden, adressen, totale rijtijd en afgelegde kilometers.
  • Bezoekrapporten: Inzicht in alle bezoeken met bezoektijden per locatie.
  • Analyserapporten: Maandelijks overzicht van eerste en laatste start- en stoptijden, dagelijkse rijtijden en afgelegde kilometers.
  • Activiteitenrapporten: Gedetailleerd overzicht van rijden, stationair draaien en stoptijden.
  • Afgelegde afstanden: Grafieken van afgelegde afstanden per dag of maand.

Uitgebreid trackingsysteem voor bouwbedrijven

Een track-and-trace oplossing van GeoTracer omvat veel meer dan alleen het live volgen van het wagen- en machinepark van uw bouwonderneming:

Met onze gebruiksvriendelijke applicatie krijgt u op elk moment real-time informatie over de locaties van uw voertuigen en machines binnen Europa

Het trackingsysteem van GeoTracer biedt uitgebreide informatie, waaronder rapportages over afgelegde routes, snelheden, stops, weekendgebruik en meer, zonder inbreuk te maken op de privacy van chauffeurs. 

Bij ongeoorloofde verplaatsingen ontvangt u een alarmmelding via sms of e-mail, waarbij u de alarmparameters naar wens kunt instellen.

Ons tracking systeem biedt extra registraties om uw administratie te vereenvoudigen, zoals mobiliteitsberekening, tijdregistratie, rijstijlanalyse,...

Veelzijdige geolokalisatie oplossingen

GeoTracer is de toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor track and trace, GPS-technologie en antidiefstalsystemen. Professionele klanten uit de bouwsector vinden bij ons hoogtechnologische systemen voor efficiëntere controle, beveiliging, administratie en beheer. Maar ook particuliere klanten kunnen hun voertuigen, boten, motoren, oldtimers en andere objecten laten beveiligen door GeoTracer.

 

Klaar voor een eenvoudigere bouwadministratie?

Implementeer het kwaliteitsvol track & trace systeem van GeoTracer en verbeter de efficiëntie en beveiliging van uw vloot.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief