Het tracking systeem van GeoTracer spoort uw motor op bij diefstal

Wilt u 100 % gemoedsrust over uw motor, dan heeft u niet voldoende met bepaalde sloten of alarmsystemen om diefstal te voorkomen. Het tracking systeem van GeoTracer voor motoren stuurt u een alarmsignaal bij ongewenste verplaatsingen én vertelt u op elk gewenst moment de actuele positie.

Moderne track-and-trace oplossingen

Als marktleider in antidiefstalsystemen zijn we de ideale partner voor zowel professionele als particuliere klanten die hun bezittingen beter willen beheren. Onze oplossingen bieden hen meer controle, overzicht en veiligheid. Bovendien zorgen de geolokalisatiesystemen van GeoTracer voor administratieve en beheersmatige optimalisatie bij bedrijven.

WE ONTWIKKELEN ALLES INHOUSE, REKENING HOUDEND MET DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT. VERDER ZIEN WE TOE OP EEN UITSTEKENDE KWALITEIT EN GARANDEREN WE U MARKTCONFORME PRIJZEN.

Een GeoTracer tracking systeem voor uw motor

De kenmerken van het motor volgsysteem van GeoTracer:

Met het GeoTracer tracking systeem voor motoren bekijkt u op elk gewenst moment de realtime positie van uw motor op kaart. Ook historiek en rapportage van ritten en posities is zichtbaar via de handige applicatie.

De 24 uur op 24 alarmering via sms of e-mail kunt u naar wens instellen. U kunt ook meldingen inschakelen wanneer de batterij afgekoppeld wordt of bij val- en sleepdetectie, met de sms-protectformule.

Het tracking systeem voor uw motor is een waterdichte, compacte unit die discreet en eenvoudig gemonteerd wordt op eender welke motor. Hij is draadloos en kent een zeer laag stroomverbruik (0,05 mA).

Allround geolokalisatie oplossingen

Ook voor andere waardevolle bezittingen hebben we bij GeoTracer kwalitatieve antidiefstalsystemen:

Uw motor 100 % beveiligen tegen diefstal?

Kom meer te weten over onze track-and-trace oplossingen.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief