GeoTracer Moto Tracking: Uw Motor Altijd Traceerbaar

Hou altijd een oog op jouw kostbaarste bezit met het geavanceerde motortrackingsysteem van GeoTracer. Onze robuuste en slimme track & trace technologie zorgt ervoor dat uw stalen ros nooit ver weg is.

Geavanceerde GPS-tracking voor motorfietsen

Het track-and-tracesysteem van GeoTracer biedt real-time positiebepaling en tracking van uw moto, waardoor u altijd op de hoogte bent van de locatie en status van uw motorfiets. 

Dankzij ons geavanceerde track-and- trace auto systeem kunnen wij de tracking technologie toepassen op motoren, waardoor u directe waarschuwingen ontvangt bij ongewenste verplaatsingen.

WE ONTWIKKELEN ALLES INHOUSE, REKENING HOUDEND MET DE WETGEVING EN EVOLUTIES IN DE MARKT. VERDER ZIEN WE TOE OP EEN UITSTEKENDE KWALITEIT EN GARANDEREN WE U MARKTCONFORME PRIJZEN.

Intuïtieve tracking unit: eenvoudige installatie, maximale beveiliging

De tracking unit van GeoTracer is specifiek ontworpen voor moto tracking, met een compact en waterdicht design. Het systeem is voorzien van anti-jamming en een optionele sirene, en kent een laag stroomverbruik voor een lange levensduur en constante betrouwbaarheid.

 

24/7 live tracking en alarmen

De gps tracker in onze specifieke moto tracking units werken met een handige app. U kunt niet alleen de real-time positie van uw moto op een kaart zien, maar ook handige overzichten maken van de historiek van ritten, routelogs, snelheden en tussenstops en je kan ook eenvoudig via de app alarmen instellen of deactiveren. Wanneer de alarmering ingeschakeld is, ontvangt u bij elke ongeoorloofde verplaatsing een melding. Je kan onze app ook verbinden met een meldkamer voor een extra zekerheid en onmiddellijke reactie, 24/7. Bovendien vindt onze tracker uw moto snel terug bij eventuele diefstal dankzij de live tracking. 

 

Allround geolokalisatie oplossingen van GeoTracer

GeoTracer is uw provider van hoogwaardige all-round IT-oplossingen voor track & trace, fleet management, GPS-technologie en anti-diefstalsystemen. Onze moto tracking oplossingen zijn ontworpen om uw motor met de grootste precisie te beschermen.

Wilt u uw motorfiets optimaal beveiligen tegen diefstal met de beste tracking moto technologie op de markt?

Uw motor 100 % beveiligen tegen diefstal?

Kom meer te weten over onze track-and-trace oplossingen.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief