Beheer van mobiele medewerkers met bestuurdersidentificatie voor de bouw

Als werkgever draagt u verantwoordelijkheid voor de acties van uw personeel in uw bouwbedrijf wanneer ze bedrijfsvoertuigen gebruiken. Vaak maken meerdere medewerkers gebruik van dezelfde voertuigen. Met de bestuurdersidentificatie van GeoTracer behoudt u eenvoudig het overzicht en vereenvoudigt u de administratie en de verloning.

Administratieve en operationele optimalisatie

Bij GeoTracer bieden we bedrijven een scala aan geolokalisatie oplossingen, specifiek gericht op de uitdagingen binnen de bouwsector, om hun bedrijfsprocessen aanzienlijk efficiënter te maken. Naast bestuurdersidentificatie kunt u bij ons terecht voor jobregistratie, mobiliteitsberekening, tijdregistratiesystemenen aanwezigheidsregistratiebij Checkinatwork.

Identificatie & tijdregistratie met mobiliteitscalculatie

Hoe werkt het Mifare Badgesysteem:

We rusten al uw voertuigen uit met een badgelezer. Bij elke rit moeten chauffeurs en passagiers zich identificeren met een persoonlijke badge. Bestaande badges die voor andere doeleinden binnen het bedrijf worden gebruikt, kunnen worden gekoppeld aan de identiteit van een werknemer. De badgelezers zijn voorzien van een buzzer die een signaal van 85 dB genereert en een led-indicatielampje. De buzzer stopt onmiddellijk wanneer de badge wordt aangeboden.

Bij het starten van het voertuig moeten chauffeurs zich identificeren. Zodra het contact is ingeschakeld, zal de buzzer piepen en zal er een led-indicator oplichten. Als de motor wordt uitgeschakeld, worden de chauffeur en passagiers automatisch uitgelogd. Alle identificaties zijn zichtbaar in de applicatie, zowel in rapporten als in live view.

De GeoTracer bestuurdersidentificatie kan ook gekoppeld worden aan het mobiliteits- en  tijdsregistratiesysteem of ingezet worden ter vereenvoudiging van onze automatische integratie met Checkinatwork voor een naadloze bouwadministratie. Alle gegevens uit de software kunnen rechtstreeks in overzichtelijke rapporten gegoten worden voor een eenvoudige nacalculatie.

 

Een gebruiksvriendelijk bestuurdersidentificatiesysteem voor de bouwsector

Meer inzicht in welke werknemers gebruikmaken van voertuigen en materieel

Met behulp van een badge wordt automatisch geregistreerd welke bestuurder en passagier in welk bedrijfsvoertuig zitten. Dankzij geolokalisatietechnologie kunt u ook real-time en historische locatiegegevens raadplegen.

Beheer nauwkeurig welke werknemers toegang hebben tot specifieke voertuigen en bouwmaterieel. Door bepaalde werknemersbadges toegang tot bepaalde voertuigen te geven of net te ontzeggen, optimaliseer je de controle op en het gebruik van je wagen- en/of machinepark.

Geef alleen werknemers met de vereiste certificaten de bevoegdheid om zwaar materieel te bedienen op de werf. Door onbevoegden de toegang tot bijvoorbeeld graafmachines of kranen te ontzeggen, wordt preventief de kans op ongevallen verminderd.

Geavanceerde Geolokalisatie Oplossingen voor Servicebedrijven

GeoTracer ontwikkelt geolokalisatie systemen die uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen door te zorgen voor een gestroomlijnde administratie en verbeterde veiligheid voor zowel uw materieel als uw personeel.

Interesse in een bestuurdersidentificatiesysteem?

Onze specialisten staan klaar om u te informeren over de verschillende mogelijkheden

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief