Efficiënt beheer van mobiele medewerkers met bestuurdersidentificatie voor servicebedrijven

Als werkgever in de service sector, van onderhoudsbedrijven tot installatie- en consultancy firma's, is het essentieel om te weten wat de bezetting is van uw bedrijfsvoertuigen. GeoTracers bestuurdersidentificatie zorgt voor een helder overzicht en maakt uw administratie en planning een stuk efficiënter, vooral als verschillende medewerkers dezelfde voertuigen gebruiken.

Optimalisatie van operationele en administratieve processen

GeoTracer biedt geavanceerde geolokalisatie oplossingen aan, ontwikkeld met het oog op de specifieke behoeften van servicegerichte bedrijven. Onze systemen bieden meer controle, overzicht en veiligheid voor uw vloot en personeel en dragen bij aan de optimalisatie van uw administratieve en beheerstaken.

Meerwaarde van bestuurdersidentificatie voor servicebedrijven

Bestuurdersidentificatie kan een nieuwe dimensie van beheer en administratieve verlichting toevoegen aan uw servicebedrijf:

Krijg helder inzicht in wie onderweg is met welk voertuig. Zorg voor een duidelijke planning, een betere kijk op de verplaatsingstijd en betere controle over uw wagenpark.

Implementeer een effectief badgesysteem voor werknemers, zodat u eenvoudig kunt beheren wie toegang heeft tot welke voertuigen. Dit zorgt voor een georganiseerde en veilige werkomgeving.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Gebruiksvriendelijk bestuurdersidentificatiesysteem

Het GeoTracer systeem is ideaal voor service en installatie bedrijven waarbij medewerkers regelmatig op de weg zitten:

Een helder overzicht van verplaatsingen, routes, stopadressen en snelheden.

Met het verplichte identificatiesysteem wordt alle benodigde informatie automatisch geregistreerd.

De gegevens stellen u in staat om het rijgedrag te monitoren en waar nodig aan te passen voor veiliger en zuiniger rijden.

Identificatie & Tijdregistratie voor Service Ondersteuning

Hoe werkt het Mifare Badgesysteem:

Elk bedrijfsvoertuig wordt uitgerust met een ontvanger. Medewerkers identificeren zich met hun persoonlijke badge bij het starten van een rit. De systemen kunnen ook worden gekoppeld aan de bestaande badges die binnen uw bedrijf worden gebruikt. De identificatiegegevens worden gesynchroniseerd met onze software voor live weergave en rapportage.

Meer info over het Mifare badgesysteem

 

Geavanceerde Geolokalisatie Oplossingen voor Servicebedrijven

GeoTracer ontwikkelt geolokalisatie systemen die uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen door te zorgen voor een gestroomlijnde administratie en verbeterde veiligheid voor zowel uw materieel als uw personeel.

Interesse in een bestuurdersidentificatiesysteem voor uw servicebedrijf?

Onze specialisten lichten graag de diverse mogelijkheden toe.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief