Maximaliseer de efficiëntie van uw asset management met IoT asset tracking

In een wereld waar locatie en veiligheid van waardevolle bedrijfsmaterialen van essentieel belang zijn, biedt GeoTracer's IoT-oplossingen voor gps tracking een cruciaal voordeel. Met real-time track en trace capaciteiten stelt GeoTracer ondernemingen in staat om snel en kostenefficiënt een overzicht te houden over hun waardevolle activa, die zich op diverse locaties kunnen bevinden.

GeoSpotter, de overtreffende trap van tracking oplossingen

GeoSpotter, een geavanceerd asset tracking device van GeoTracer, is de sleutel tot doeltreffend materiaalbeheer. Deze compacte en waterdichte tracker voor auto's en apparatuur vereist geen externe stroomtoevoer en is daarmee de ideale draadloze asset tracking oplossing. Het biedt fleet management en asset monitoring functies met een wereldwijde dekking, waardoor u uw materiaal in meer dan 190 landen kunt traceren met de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid die uw bedrijf verdient. Doordat de GeoSpotter gebruikmaakt van specifieke netwerken, zijn jouw assets overal online; ook waar reguliere gsm- of internetnetwerken buiten bereik liggen.

ONZE INTERESSE VOOR INTERNET OF THINGS (IOT), EVOLUTIES IN DE MARKT EN ONZE KENNIS VAN DE WETGEVING MAAKT DAT ELK GEOTRACER SYSTEEM VAN UITSTEKENDE KWALITEIT IS. BOVENDIEN STREVEN WE STEEDS NAAR BUDGETVRIENDELIJKE OPLOSSINGEN.

Functionaliteiten en voordelen van onze asset tracking technologie

Met de GeoSpotter kunt u een globaal overzicht behouden van al uw assets, zoals aanhangwagens, containers, en machines. Onze geavanceerde locatie tracker zorgt voor wereldwijde zichtbaarheid en beveiliging.

Bij ongewenste verplaatsingen of geofence inbreuken, ontvangt u direct een melding via onze gebruiksvriendelijke app.

Onze tracker voor auto en andere assets zijn ontworpen voor lange termijn gebruik. De autonome unit heeft een extra lange batterijduur en biedt tot vier positiemeldingen per dag, gedetecteerd door trillingen bij het starten of stoppen van bewegingen.

De technische superioriteit van GeoSpotter

De GeoSpotter staat voor nauwkeurige asset tracking, met GPS-signalen accuraat tot op 5 meter en GSM-signalen met een precisie van 100 meter tot 6 kilometer. Deze tracking unit is volledig autonoom en is daarom uw meest geschikte partner voor tracking van trailers, zeecontainers en andere objecten zonder permanente stroomtoevoer.

 

Klaar voor de toekomst van Asset Tracking?

GeoTracer is toegewijd aan het aanbieden van de beste asset tracker op de markt met een aanpak die duurzaam asset management ondersteunt. Ons systeem is meer dan alleen een GPS tracker in auto; het is een integrale component van een digital asset management systeem dat uw bedrijfsvoering kan transformeren.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief