Ga voor efficiënt vlootbeheer & sluit onnodige ritten uit

We zijn er ons allemaal van bewust: de brandstofprijzen swingen de pan uit. Niemand weet hoelang deze situatie zal aanhouden, maar men spreekt dat de huidige situatie mogelijk stand houdt tot 2024. Zorg ervoor dat je bedrijf niet ten onder gaat aan deze verhoogde benzinekosten; ga voor efficiënt vlootbeheer & sluit onnodige ritten uit!

Beheer je vloot met een fleet tracking systeem & sluit onnodige ritten uit

Voor elk bedrijf dat beschikt over een voertuigenvloot is ritoptimalisatie een goed idee. Zeker nu de prijsverhoging van de brandstof een verdubbeling betekent van de kosten; een doorn in het oog voor veel organisaties.

Volg je gereden kilometers op en krijg een antwoord op volgende vragen:

 • “efficiënter rijden?”
  Via onze applicatie houd je eenvoudig een overzicht bij over alle gereden kilometers. Dit kan je zeker helpen bij het beter inplannen en het aansturen van je vloot.
  Een overzichtelijke rapportage helpt je om verloren kilometers/onnodige verplaatsingen in kaart te brengen waardoor je je transport kan optimaliseren en de brandstofkosten kan drukken. Eveneens geven we een fiscaal handig overzicht over de verdeling tussen werk en privékilometers.
 • “staat het voertuig vaak stationair te draaien?”
  Moderne voertuigen zijn steeds vaker voorzien van een automatisch start/stop systeem; de bedoeling hiervan is om de motor bij stilstand niet onnodig te laten draaien en zo het brandstofverbruik en de uitstoot omlaag te halen. Bij oudere voertuigen of wanneer dit systeem wordt uitgeschakeld, betekent dat dus extra verbruik (meer brandstofkosten) en meer CO²uitstoot. Via onze online applicatie kan jij als werkgever besparen en tevens inzetten op ecologisch. Een win-win voor jou en het milieu!

Andere voordelen van een tracking systeem

 • Eenvoudige ritten- & jobregistratie
  Dankzij een duidelijk overzicht in realtime
 • Bedrijfskosten worden gedrukt
  Door tijdverlies op de weg en bij de klant te voorkomen
 • Alarmering bij diefstal
  Krijg een alarmmelding via sms of e-mail bij ongewenste verplaatsingen. Ook je lading, gereedschappen & andere materialen kunnen worden beveiligd.
 • Extra mogelijkheden om administratie te vereenvoudigen
  Andere opties mogelijk zoals mobiliteitsberekening, tijdregistratie, temperatuurregistratie, rijstijlanalyse en het overzetten van tachogegevens
 • Goed voor het milieu
  Druk je CO2-afdruk door efficiënter te plannen en rijden

Ook geïnteresseerd in efficiënt vlootbeheer?

Onze gebruiksvriendelijke applicatie kan helpen met je om onnodig verbruik te beperken wat zowel een impact heeft op je brandstoffactuur als op het milieu. Een goed idee dus wanneer je op zoek bent naar meer kostenbesparing en verhoogde efficiëntie

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief