Geen Stress Meer! Ontdek de Nieuwe Tijdregistratie Module van GeoTracer.

In een wereld waar bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van nauwkeurige data, biedt GeoTracer een innovatieve oplossing: de nieuwe mobiliteits- en tijdsregistratiemodule. Deze tool integreert de registratie van werkuren en mobiliteit in één systeem, speciaal ontworpen voor bedrijven met werknemers op verschillende locaties, zoals in de bouw of transport.

Met deze module wordt het eenvoudiger om zowel werktijden als afgelegde kilometers bij te houden, zonder dat je verschillende systemen hoeft te gebruiken. Het biedt een duidelijk overzicht, efficiënte rapportage, en gebruiksvriendelijke functionaliteiten zoals het snel corrigeren van afwijkingen.

Dankzij de visuele en tabelweergave kun je de data op maat analyseren, en met exportmogelijkheden in verschillende formaten is verdere verwerking eenvoudig. Deze tool bespaart niet alleen tijd, maar helpt ook om administratieve processen te stroomlijnen, fouten te minimaliseren, en inzicht te krijgen in zowel werktijden als mobiliteit.

Zit jij ook soms met je handen in je haar, lees dan zeker verder 😉

1. Meer Data in Minder Kliks 📊

 

Een van de meest voorkomende klachten was dat het aanpassen van gegevens tijdrovend en permanent was. Daarom hebben we de interface van onze tijdregistratie module herzien om efficiënter, gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te zijn.

Hoe hebben we dit aangepakt?

  • Nieuwe tijdregistratie module: We hebben de module opnieuw ontworpen zodat je in één oogopslag de belangrijkste gegevens kunt zien. Dit betekent minder klikken en sneller toegang tot de informatie die je nodig hebt.
  • Toegankelijkheid: Met onze nieuwe tijdregistratie module wordt het aanpassen en bijwerken van gegevens kinderspel. Meer weten?

 

2. Gemakkelijk Tijdsregistratie Beheren ⏱️

 

We begrijpen dat fouten maken menselijk is en dat je soms aanpassingen moet uitvoeren. Daarom hebben we dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Wat hebben we verbeterd?

  • Directe bewerking: Je kunt nu de tikkingen direct bewerken zonder extra vensters te hoeven openen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten.
  • Aanpassen en opslaan van data: Bij het wijzigen van de tikkingen wordt er een kopie van de data opgeslagen. Hierdoor kan u steeds teruggaan naar de originele registraties indien nodig.

 

3. Intuïtiever Om Mee Te Werken 

 

Gebruiksgemak is essentieel voor een productieve werkomgeving. We hebben de gebruikersinterface van onze tijdregistratie module zo ontworpen dat al jouw data met betrekking tot werknemers en voertuigen in dezelfde module zichtbaar en aanpasbaar is. De nieuwe module en menu structuur zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Alles is logisch gerangschikt zodat je moeiteloos kunt navigeren.

Probeer het Zelf!

Bij GeoTracer is klanttevredenheid onze topprioriteit. De nieuwe tijdregistratie module is een direct resultaat van de waardevolle feedback van onze klanten. Met verbeteringen zoals meer data in minder kliks, gemakkelijker uren aanpassen, een intuïtievere interface, en minder tijdverlies, zijn we ervan overtuigd dat je zult genieten van een efficiëntere en productievere ervaring.

Probeer de vernieuwde tijdregistratie module vandaag nog en ervaar zelf het verschil. Heb je vragen of feedback? Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Samen maken we tijdregistratie eenvoudiger en beter. Bedankt voor je voortdurende steun en vertrouwen in GeoTracer!

 

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief