🚫🙆‍♂️ Geen Stress Meer! Ontdek de Nieuwe Tijdregistratie Module van GeoTracer ⏰✨

Bij GeoTracer staan we altijd klaar om te luisteren naar onze klanten. Door aandachtig te luisteren naar hun behoeften en pijnpunten, hebben we een nieuwe tijdregistratie module ontwikkeld. We zijn verheugd om de verbeteringen met jullie te delen: meer data in minder kliks, gemakkelijk uren aanpassen, intuïtiever in gebruik, en minder tijdverlies. Lees verder om te ontdekken hoe deze updates jouw ervaring met GeoTracer nog beter maken.

Zit jij ook soms met je handen in je haar? Lees dan zeker verder! 😉

1. Meer Data in Minder Kliks 📊

Een van de meest voorkomende klachten was dat het aanpassen van gegevens tijdrovend was. Daarom hebben we de interface van onze tijdregistratie module herzien om efficiënter en gebruiksvriendelijker te zijn.

Hoe hebben we dit aangepakt?

  • Nieuwe tijdregistratie module: We hebben de module opnieuw ontworpen zodat je in één oogopslag de belangrijkste gegevens kunt zien. Dit betekent minder klikken en sneller toegang tot de informatie die je nodig hebt.
  • Toegankelijkheid: Met onze nieuwe tijdregistratie module wordt het aanpassen en bijwerken of opzoeken van gegevens kinderspel.

2. Gemakkelijk Uren Aanpassen ⏱️

We begrijpen dat fouten maken menselijk is en dat je soms uren moet aanpassen. Daarom hebben we dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Wat hebben we verbeterd?

  • Directe bewerking: Je kunt nu uren direct vanuit het overzicht bewerken zonder extra schermen te hoeven openen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten.
  • Aanpassen en opslaan van data: Zodra je een aanpassing maakt, wordt deze direct bijgewerkt in het systeem, zodat alle gegevens altijd up-to-date zijn.

 

3. Intuïtiever Om Mee Te Werken 🤓

Gebruiksgemak is essentieel voor een productieve werkomgeving. We hebben de gebruikersinterface van onze tijdregistratie module zo ontworpen dat al jouw data met betrekking tot werknemers en voertuigen in dezelfde module zichtbaar en aanpasbaar is.De nieuwe module en menu structuur zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Alles is logisch gerangschikt zodat je moeiteloos kunt navigeren.

Probeer het Zelf!

Bij GeoTracer is klanttevredenheid onze topprioriteit. De nieuwe tijdregistratie module is een direct resultaat van de waardevolle feedback van onze klanten. Met verbeteringen zoals meer data in minder kliks, gemakkelijker uren aanpassen, een intuïtievere interface, en minder tijdverlies, zijn we ervan overtuigd dat je zult genieten van een efficiëntere en productievere ervaring.

Probeer de vernieuwde tijdregistratie module vandaag nog en ervaar zelf het verschil. Heb je vragen of feedback? Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Samen maken we tijdregistratie eenvoudiger en beter. Bedankt voor je voortdurende steun en vertrouwen in GeoTracer!

 

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief