Geolokalisatie aan de hand van de laatste nieuwe technologie

GeoTracer zorgt voor kwalitatieve trackingsystemen voor je bedrijfsvloot, transportvoertuigen, bouwmachines, werktuigen en/of andere assets. Verder kan je ook bij ons terecht voor mobiliteit- & tijdsregistratie. 

Eenvoudig beheer op eender welk toestel

Voor elk van onze oplossingen ontwikkelen we gebruiksvriendelijke software die beschikbaar is op eender welk toestel en die door meerdere gebruikers aangewend kan worden. Handig toch?

We hielpen zo ook Transport Martens op weg met effectief & efficiënt fleet management. Voor het correct en duidelijk in kaart brengen van hun trailerpark schakelde Transport Martens ons 4 jaar geleden in als partner:

“Sinds de opstart merken we duidelijke verschillen en verbeteringen
in de opvolging van zowel onze eigen vloot als onze chartervloot.”

 Philippe Van Goubergen, hoofd dispatching Transport Martens

De nieuwste versie van ons platform is nu live!

GeoTracer zit natuurlijk niet stil, ons team gaat continu op zoek naar de laatste trends binnen de markt om de meest praktische oplossing te bieden voor onze klanten.

Aan de hand van de feedback van onze klanten slagen we erin ons telkens opnieuw uit te vinden. Zo staken we ook ons geolokalisatie-platform in een nieuw kleedje; het platform is sneller, intuïtiever & overzichtelijker dan ooit.

Voor deze nieuwe versie combineerden we onze technologische vooruitgang met het belang van de user experience voor onze klanten. Voor ons is het belangrijk dat de gebruikers van ons platform meteen vinden wat ze nodig hebben zonder zoeken. We geven onze klanten dan ook telkens een woordje uitleg bij het installeren van een nieuwe versie. Bij vragen zijn we bijna 24/7 bereikbaar, zo zorgen wij voor optimale support. 

Geïnteresseerd in geolokalisatie door GeoTracer?

Onze collega’s bieden met veel plezier een antwoord op al jouw (tracking)vragen. Vraag nu je gratis geolokalisatie-demo of neem contact op voor meer informatie.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief