GeoTracer op Matexpo 2023:
Bouwsector en Track & Trace innovatie

De 40e editie van MATEXPO

De langverwachte 40e editie van MATEXPO staat voor de deur en belooft groter en beter te zijn dan ooit tevoren.

Van 6 tot 10 september 2023 zullen bouwprofessionals uit gans België samenkomen in Kortrijk Xpo om de nieuwste trends en innovaties in machines en materieel voor de bouwnijverheid, industrie en milieu te ontdekken. MATEXPO heeft zich gevestigd als een toonaangevende internationale vakbeurs die niet alleen inspirerende inzichten biedt, maar ook een platform is voor de nieuwste trends in de bouwsector. Ook GeoTracer kan hier natuurlijk niet ontbreken. 

GeoTracer: partner voor efficiëntie in de bouwsector

GeoTracer is een toonaangevend bedrijf op het gebied van geavanceerde track & trace-oplossingen voor de bouwsector en machine industrie. GeoTracer heeft een reputatie verworven vanwege hun innovatieve telematica oplossingen die de administratieve flow drastisch kan vereenvoudigen voor bouwbedrijven. Op MATEXPO zullen we nieuwe inzichten voorstellen in hoe telematica oplossingen de bouwsector en machine sector kan ondersteunen in hun administratie in enkele klikken. 

Dankzij automatische registratieprocessen via track & trace kunnen bouwbedrijven eenvoudig gegevens vastleggen, zoals werktijden, locaties, en gebruikte materialen. Op die manier kunnen bouwbedrijvenmet de juiste data aan de slag om hun administratie te regelen. Ook voor machines is telematica van GeoTracer een handige tool om draaiuren te registeren, sleepdetectie alarmen in te stellen en allerhande andere alarmen ter beveiliging van machines die veelal op de werf achterblijven.Dit bespaart kostbare tijd die anders aan papierwerk zou worden besteed en stelt bedrijven in staat om hun focus te verleggen naar andere aspecten van hun projecten. 

Mini event op MATEXPO: GeoTracer meets Visma Bouwsoft

Tijdens MATEXPO organiseren we samen met Visma Bouwsoft een mini event op 8 oktober om 15u, op ons standnummer 239.

Jeroen Verlinden van GeoTracer en Mathias van Visma Bouwsoft zullen stap voor stap uitleggen hoe je de administratie van bouwprojecten kan reduceren tot enkele klikken. Deze infosessie gaat dieper in op het automatisch registreren van gegevens om zo correcte nacalculaties te maken. Benieuwd hoe VISMA Bouwsoft en GeoTracer hun krachten bundelen om jouw bouwprojecten naar nieuwe hoogten te tillen? 

Schrijf je nu in voor dit exclusieve mini-event via de volgende link: Inschrijven voor het mini-event.

Maak een beursafspraak om jouw bedrijf te digitaliseren

MATEXPO 2023 is de kans voor geïnteresseerden om een afspraak te maken met het team van GeoTracer op hun beursstand (239). Ons team staat klaar om specifiek advies te geven rond telematica oplossingen afgestemd op bouwondernemingen en. Maar er is nog meer reden om een afspraak te maken - bezoekers die een afspraak maken met GeoTracer krijgen een goodiebag, inclusief track & trace gadget (zolang de voorraad strekt). 

Wacht niet langer en neem nu contact op met GeoTracer om jouw afspraak te plannen. Samen kunnen we de bouwsector naar een nieuwe, innovatieve toekomst leiden waarin track & trace een cruciale rol speelt. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op onze stand en te laten zien hoe GeoTracer jouw bouwbedrijf kan transformeren.

 

Tot op MATEXPO 2023!

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Geotracer
Lange Ambachtstraat 16 A
9860 Oosterzele, België
BE 0448.296.881

Openingsuren

Maandag - Donderdag
8u30 - 17u30
Vrijdag
8u30 - 16u30
Zaterdag - Zondag
Gesloten

Volg ons op

Nieuwsbrief